2777
2789
عنوان

بیاییییین

93 بازدید | 7 پست

بچها کسی روغن ارگان گرفته؟  من خریدم  گف اصله  رنگشم زرده 

بعد وختی ک میزنی کلا جذب پوست میشه  ینی انگار ۵ دقه بعد هیچی نزدی ب پوستت

شمام خریدین همیجور بوده؟ در ضمن خوشبو هم هس!

این کاربری دست ۳نفره، وقتی ج کامنت میدین در کنارش لایکم نکنید! 

اره 

کاش من روح بودم، باور کن روح خوبی می‌شدم، نه کسیو اذیت می‌کردم، نه عین روح‌های مسخره بی‌مصرف می‌شدم، برای خودم سوار وسیله‌های شهر بازی بسته می‌شدم، برای خودم کل گلای گل فروشی بو می‌کردم، از قفسه‌های کتابخونه‌های بسته رد می‌شدم، بلند بلند آهنگ می‌خوندم و می‌رقصیدم، حالا توام یواشکی هی بغل می‌کردم، به کی برمی‌خورد آخه♡         

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واس شما جذب پوست میشه؟

قبل از خرید روغن آرگان ابتدا مواد تشکیل دهنده آن را از روی بروشور یا برچسب آن مطالعه کنید. روغن آرگان اصل فقط یک مواد تشکیل دهنده دارد و آن روغن آرگان ۱۰۰ درصد طبیعی با نام آرگانیا اسپینوزا است.

در قسمت مواد تشکیل دهنده روغن آرگان اصل حتما عباراتی چون بدون پارافین و آب، بدون مواد افزودنی و نگهدارنده ها و بدون عطر قید می شود.

برای تشخیص روغن آرگان اصل بوی آن می تواند بسیار کمک کننده باشد؛ این روغن دارای بوی ملایم فندق تازه یا مغزهای گیاهی یا بویی شبیه پاپکورن است. روغن اصل آرگان به دلیل اینکه خیلی زود جذب پوست می شود بو و رایحه ای ماندگار ندارد. همچنین روغن اصل و ۱۰۰ درصد طبیعی آرگان تقطیر نمی شود؛ چون در صورت انجام فرآیند تقطیر این روغن فاقد مواد مغذی و عطر فندقی خواهد شد.

با توجه به آنچه گفته شد باید دقت کرد که روغن آرگان خریداری شده بدون عطر و بو نبوده و همچنین دارای عطر قوی نیز نباشد. 

نوع بسته بندی روغن آرگان روش دیگری برای تشخیص روغن آرگان اصل از تقلبی است که باید در بطری های رنگ تیره و شیشه ای به فروش برسند؛ زیرا در این نوع شیشه روغن تجزیه نمی شود ولی در ظروف پلاستیکی و رنگ روشن روغن به سرعت تجزیه شده و خواص خود را از دست می دهد.

روغن آرگان طبیعی دارای بافتی نرم و غیر چسبنده است و حالت آبکی و رقیق ندارد؛ همچنین با مالش آن بر روی پوست به سرعت جذب پوست شده و از روی پوست محو و باعث تسکین پوست می شود.

روغن اصل مراکش آرگان آرایشی دارای رنگ زرد طلایی روشن بوده و روغن آرگان اصل خوراکی به رنگ قهوه ای طلایی است. در صورتی که رنگ روغن بسیار روشن دیده شود به احتمال بالا با روغن های گیاهی دیگر ترکیب شده باشد.

هنگام خرید روغن صددرصد طبیعی آرگان باید توجه کنید که اگر میخواهید محصول وارداتی و مراکشی خریداری کنید محصول دارای برچسب باشد و روی آن عباراتی نظیر پرس سرد یا ساخت مراکش و 100 درصد خالص درج شده و روی برچسب گواهی اکوسرت ( ECOCERT ) دیده شود.

علاوه بر این روی بطری روغن آرگان اصل عبارت Mi Morocco درج می شود. روی ظرف روغن آرگان تقلبی کلمه میل ” mil ” به صورت Mi نوشته شده که در محصول اصلی ml درج شده است.

قبل از خرید روغن آرگان ابتدا مواد تشکیل دهنده آن را از روی بروشور یا برچسب آن مطالعه کنید. روغن آرگا ...

ممنونمممم

این کاربری دست ۳نفره، وقتی ج کامنت میدین در کنارش لایکم نکنید!