2777
2789
عنوان

زندگی

132 بازدید | 14 پست

سلام 

میدونم زندگی های امروزی تو ایران خیلی بده گرونی و تحریم و اینا 

میخوام یکم از زندگی شما بدونم،، میخوام عبرت بگیرم و ناشکری رو بزارم کنار زندگی خودم خوبه میخوام فقط یکم از اینی ک هستم راضی باشم خدارو شکر کنم 

میخوام مشکلات مردم کشورم رو بدونم و به همینی که دارم خدارو شکر کنم

پدر، از وقتی که رفتی نویسنده شده ام! حرف هایم را با اشک روی گونه‌هایم مینویسم 🖤😭 01/8/23              دلبر مادر روحت شاد فرشته آسمونی من سانیا ٠١/١٢/٨🖤👣                                                                     این چه شمع است که خاموش نگردد هرگزمرگ مادر که فراموش نگردد هرگز  ٠١/١٢/١٧🖤🍃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سطل اشغال کوچتون و آدمایی که روزی چند بار میان هی توش میگردن  رو نگاه کن همین احتمالا کافی باشع ….

تاریک ترین لحظه شب هنگام سپیده دم هست ✨⭐️دانشجو پزشکی ورودی ۴۰۱🩺❣️

تاپییکت مختوای درستی نداره عزیزم....از سیاه بختی دیگران به شکر خدا نرس...برو از اونجایی بپرس که با شکر گزاری نعماتشون زیاد شد...

شکر نعمت نعمتت افزون کند..

کفر نعمت از وقت بیرون کند

بین بهترین ها دنبال عبرت گرفتن باش...دنبال کسایی با اینهمه خوشی باز خدا رو یادشون نمیرع

ممنون میشمدر حقم بخونید: اللهم ارزقنا شهادت فی سبیل#ارمانخدایا مرا با نام امیدی از خودت امتحان نکن!💫دایا تورا برای آنچه از حکمتت ندارم و آنچه از رحمتت دارم سپاسگزارم🌱 من هیچ خصومتی با شمایی که داری با من بحث می‌کنی ندارم عزیزِجان شما با هر عقایدی برای من محترم هستی🤎🌻 تو این دنیا دوتا کار رو نمیشه با هم انجام داد! یا باید فکر و خیال کردیا زندگی... 🧚
مگه ایران نیستی؟

هستم زندگیم خیلی خوبه ولی هیچوقت به اونی که پایین تر از خودمه نگاه نمی‌کنم همش قبطه اونی که بالاتر از خودمه رو میخورم و این عذابه برام 

پدر، از وقتی که رفتی نویسنده شده ام! حرف هایم را با اشک روی گونه‌هایم مینویسم 🖤😭 01/8/23              دلبر مادر روحت شاد فرشته آسمونی من سانیا ٠١/١٢/٨🖤👣                                                                     این چه شمع است که خاموش نگردد هرگزمرگ مادر که فراموش نگردد هرگز  ٠١/١٢/١٧🖤🍃
تاپییکت مختوای درستی نداره عزیزم....از سیاه بختی دیگران به شما خدا نرس...برو از اونجایی بپرس که با ش ...

نمیدونستم چطور بیانش کنم مرسی ک شما گفتین 🧡

نمیدونستم چطور بیانش کنم مرسی ک شما گفتین 🧡

خواهش میشه نازنینم❤️

ممنون میشمدر حقم بخونید: اللهم ارزقنا شهادت فی سبیل#ارمانخدایا مرا با نام امیدی از خودت امتحان نکن!💫دایا تورا برای آنچه از حکمتت ندارم و آنچه از رحمتت دارم سپاسگزارم🌱 من هیچ خصومتی با شمایی که داری با من بحث می‌کنی ندارم عزیزِجان شما با هر عقایدی برای من محترم هستی🤎🌻 تو این دنیا دوتا کار رو نمیشه با هم انجام داد! یا باید فکر و خیال کردیا زندگی... 🧚
چرا با مشکلات مردم حالت باید بهتر شه؟؟؟؟؟؟؟

با مشکل کسی حال من خوب نمیشه میخواستم فقط از زندگی مردم عبرت بگیرم،،، در پست قبل گفتم نمیدونستم چطور منظورمو بیان کنم، 

دوست دارم به همین نون پنیری که یه کارگر میزاره سر سفره زن و بچش راضی باشم خدارو شکر کنم از اون کارگر که یه نون پنیر میخوره ولی دلش خوشه خانواده‌ش دور هم هستن عبرت بگیرم خدارو شکر کنم 

منظور اصلیم این بوود

با مشکل کسی حال من خوب نمیشه میخواستم فقط از زندگی مردم عبرت بگیرم،،، در پست قبل گفتم نمیدونستم چطور ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9550077/%d9%87%d9%85%db%8c%d9%86-%d8%a7%d9%88%d9%84-%d8%b5%d8%a8%d8%ad-%d8%b9%da%a9%d8%b3

این تاپیک فک کنم بت کمک کنه

قاضی شهر شده عاشق چشمان زنی.... چه کند با دل خود آن زن اگر اعدامیست؟🖤