2777
2789

متاسفانه پدرمنم همین بودازهمان دوران ابتدای به زوروحتی کتک چادرسرم میکردمن یه کوچه اونورتردرمی اوردم وتوی کیفم میکردم وهمیشه ناراحت بودم ازاین موضوع تااین که بزرگ شدم دربرابرپدرم مقامت کردم فایده ای نداشت تاازدواج کردم وخوشبختانه همسرم مخالف سرسخت چادروالان مانتوهستم وراحت شدم حس اسیری داشتم شایدخیلیها دوست داشته باشن چادربرای من محترمن ولی من اصلا باهاش کنارنیامدم۰😅

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانمم مثل بابامه تازه مامانم سختگیر تره    من اگه بخام برم بیرون میگه زشته تو ماه بیشتر ...

تنها نرو بگو مامانتم بیاد

درک میکنم سخته ولی چاره ای نداری باید تا جایی که میشه با شرایط کنار بیای

بدون چادر برو بیرون ولی یکی همراهت باشه

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿
مامانمم مثل بابامه تازه مامانم سختگیر تره    من اگه بخام برم بیرون میگه زشته تو ماه بیشتر ...

در مورد حجاب باهاشون حرف زدی؟ بهشون بگو اصلا حد حدود حجاب رو میدونید؟ که به مو گیر نمیدین به چادر گیر میدین.. 

ولی اگه این عقاید رو دارن که دختر بازار نره و اینا یه بزرگتر رو واسطه کن باهاشون حرف بزنه توجیهشون کنه

کاربر سال 97_  یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ متاهل.اقایون درخواست دوستی ندن🚫

خیلی راحت بهم میگن  میکشیمت

کجا زندگی میکنین چه محله خر تو خریه

گفتی اگه چادر بپوشی و موهات بیرون باشه گیر نمیدن

نمیتونی اینکار رو کنی چادر بپوشی ولی موهات بیرون باشه عادت کنن کم کم چادر از سرت افتاد گیر ندن

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿