2777
2789
منم دوست ندارم  ب خاطر این چادر ۳ ماه از خونه بیرون نرفتم افسردگی گرفتم   وقتی چادر م ...

اگه حجابت خوبه قانعشون کن بگو حجابم کم از چادر نداره بگو چادر سر میکنم بیشتر روسریمو میکشه عقب 

بگو باید با میل خودم باشه به زور و اجبار چه لطفی داره

کاربر سال 97_  یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ متاهل.اقایون درخواست دوستی ندن🚫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اجبار برای انتخاب یک مسیر شایسته نیست

شما از ته دلتون باید انتخاب کنید

زهرا هستم عزیزم، بعد کربلا بابا خیلی دوست داشت چادر بپوشم، دو ماه پوشیدم حتی اما هر جوری میدیدم دستم وسیله هست از سرم لیز می خورد، حتی پارسال به مدت دوسال تنم کردم و کرونای سنگین گرفتم و چون سینوزیت حاد دارم حتما باید شال و کلاه بپوشم، با چادر می رفتم باشگاه صبح زود زمستون داغون شدم و سرفه هام شدت گرفت، بعد دیدم واقعا شرایط پوشیدن چادر رو ندارم با اینکه خیلی دوستش دارم و همیشه به احترام خانم فاطمه زهرا عشق می ورزم 

چطوری صدمه منظورتونه ؟ روحی یا جسمی ؟

هردوش .همچین پدرزورگوی مغز خشکی ممکنه درهر دومورد بهش صدمه بزنه 

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست 

من بە خواست خودم میپوشم و عاشق چادرمم

دروغ چـرا اگه بهم اجبار میکردن و زوری بود هیچ وقت زیر بارش نمیرفتم

ولاته که م پـــرم له تو...له جوانی تو...له عیشقی تو... ولاته که م ئاوەیان و ئه ویندار بمینی "ولاتی کورده واری"

پدر من هم این طور بود 

گفت چادر سر کن من هم هر کاری بتونم برات میکنم 

من هم چادر سر کردم خدایی اون هم برام کم د نگذاشت 

الان هم متوجه شدم چقدر چادر خوبه 

البته شیک بپوش کفش و کیفت را ست کن 

روسری و آستین مانتو را ست کن 

خیلی شیک میشه 

روسری خیلی مهمه حتما تلق بزار خوب بایسته

اگه حجابت خوبه قانعشون کن بگو حجابم کم از چادر نداره بگو چادر سر میکنم بیشتر روسریمو میکشه عقب

ببین خانواده من اینطورین من حتما باید چادر بپوشم ولی موهای جلوم هر چقدر معلوم باشه مشکلی نیس یا 😭

ببین خانواده من اینطورین من حتما باید چادر بپوشم ولی موهای جلوم هر چقدر معلوم باشه مشکلی نیس یا 😭

😳 من سکوت میکنم که این سکوت منطقی تره

کاربر سال 97_  یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ متاهل.اقایون درخواست دوستی ندن🚫

منم دوست ندارم  ب خاطر این چادر ۳ ماه از خونه بیرون نرفتم افسردگی گرفتم   وقتی چادر م ...

بدون چادر برو ولی حجابت رو رعایت کن 

به مامانتم بسپر با بابات حرف بزنه وقتی گیر داد چرا چادر سرش نمیکنه بگه ولش کن بزار هرچی میخواد بپوشه اگه مجبورش کنیم از چادر متنفر میشه و... 

بذار انقدر گیر بدن تا خسته شن اولویتت خودت باشه نه روح و روان بقیه که خدایی نکرده یه وقت پدرم دلش نشکنه و... 

یه چیز خیلی جالبه  اکثر پدرمادر راحت بچشون رو ناراحت میکنن و عذاب وجدان نمیگیرن، اونوقت بچه اگه کاری کنه مامان باباش ناراحت شن تا دو روز میخواد گریه کنه و مامان باباش هم تو قیافن

دقیقا خانواده من

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿

تو بدون چادر بری میخوان چیکار کنن مثلا؟ 

بگو آبروتون مهم تره یا دل دخترتون؟

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿

من بابام از وقتی کلاس سوم بودم چادر سرم کرد و به حجابم گیر داد الان دیگه ۲۲ سالمه و هنووووز گیر میده

البته کن دیگه وقتی بیرون میرم چادر نمیزارم میندازمش‌تو کیفم

فقط وقتایی که بابام هست چادر میزارم

تقصیر خودشه میخواد زور نکنه!

مامانمم میگه هرجور خودت دوست داری

بدون چادر برو ولی حجابت رو رعایت کن  به مامانتم بسپر با بابات حرف بزنه وقتی گیر داد چرا چادر س ...

مامانمم مثل بابامه تازه مامانم سختگیر تره    من اگه بخام برم بیرون میگه زشته تو ماه بیشتر از ی بار بری بیرون باکر میکنی از ماه مرداد فقط ی بار عروسی رفتم دیگه حتی تو حیاط نرفتم افیردگی گرفتم  بخام برم بازار مامانم میگه زشته واسه دختر