2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده 😭

177 بازدید | 3 پست

داریم بنایی میکنیم پول هم داریم ولی کارمون پیش نمیره الان سه هفته قراره لوله کشی کنیم ک سرامیک کنیم و نهایت تا یکی دوماه دیگه برم خونه خودم 

ولی کارمون پیش نمیره 😭 جور نمیشه

پدرشوهر مادرشوهرم اونجا ساکن شدن تو خونه درحال بنایی 

هرچی میگم دنبال خونه باشید ما داریم یماه دوماه دیگه میایم اصلا اهمیت نمیدن خسته شدم میگم نکنه دعا نفرین میکنن ک کارمون پیش نره و اونا اهمیت ندن برا پیدا کردن خونه 

خدایا هزارتا فکر بسرم میزنه 

دعا کنید فردا لوله کشی کنیم خسته شدم حاملم ازبس غصه خوردم داغون شدم 

وای خدا منم همچین مشکلی دارم و خونه خودم نصفه کاره... اهمیت نمیدن مبخان پیش خودشون باشیم ک فقط از شوهرم .... حالا دیروز شوهرم خونه سازمانی جور کرده تو شهری ک خدمت میکنه ... دیروز ب پدر شوهرم گفت .. بعد عصر بهم پز داد ک الکی بوده ... ولی ما تو نوبت بودیم چجوری الکی بوده ... حالا دارن میفرستنم منطقه ی دیگه 🥺🥺خیلی ناراحتممممممم خیلیییی ولی حس میکنم ک سر به سرم گذاشته .... تاپیک اخرم گفتم ک حس شیشمی ها ج بدن نیومدن

تو رو خدا اگه چشت به امضام خورد یه صلوات برا سلامتی نی نی تو دلم بفرس🌼و یه صلوات برای تکمیل شدن خونم❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توخونه بدون لوله کشی چطوری زندگی میکنن؟؟

ب سختی ولی ایقد بیخیالن اصلا اهمیت نمیدن همینکه ی شیر آب باشه آب در دسترس داشته باشن و دستشویی دیگه زندگی میکنن خیلی بیخیالن خیلی