2777
2789
عنوان

سریال جیران

281 بازدید | 14 پست

سلام خانما

جیران راجب چیه؟ اونایی که دیدن یه *خلاصه بگن بهم مرسی

پدر، از وقتی که رفتی نویسنده شده ام! حرف هایم را با اشک روی گونه‌هایم مینویسم 🖤😭 01/8/23              دلبر مادر روحت شاد فرشته آسمونی من سانیا ٠١/١٢/٨🖤👣                                                                     این چه شمع است که خاموش نگردد هرگزمرگ مادر که فراموش نگردد هرگز  ٠١/١٢/١٧🖤🍃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بی محتوا تمرین سریالی که تا حالا ساخته شده  تقلید از سریال حریم سلطان ترکی

دقیقا با ابنکه ندیدمش فقط از کلیپای چند ثانیه ای که اینور اونور پخش 

فهمیدم تقلیده همونه 

خصوصا اونجا که گف کسیو تو خلوتت راه نده جز خودم  

عایش سابقم...دوتا داداش کم سن و عزیز تر از جونمو باهم ۲۰ دی تو تصادف از دست دادیم حال دل وروحمون بشدت خرابه بخصوص  ودوتا بچه کوچولوشون که درکی ندارن ومدام سراغ باباهاشونو ازمون میگیرن ممنون میشم صلوات بفرستین 

چطوری تلگرام وصل شیم من نمیتونم وصل شم دانلود کنم

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
چطوری تلگرام وصل شیم من نمیتونم وصل شم دانلود کنم

روبیکا داره

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    
دقیقا با ابنکه ندیدمش فقط از کلیپای چند ثانیه ای که اینور اونور پخش  فهمیدم تقلیده همونه  ...

بنظر شما حرم سرا ناصرالدین شاه فرقی داشته با پادشاه های ترکیه ای؟؟ تاریخ رو بخونید همش همینه،

بی محتوا تمرین سریالی که تا حالا ساخته شده  تقلید از سریال حریم سلطان ترکی

چون شاه ها متفاوت از هم نیستن

تا بوده شاه ها یه عالمه زن داشتن و زن هم ینی توطئه و فتنه

براهمینه شبیهن

خدایا باور ڪن ما اونقدرے ڪه آرزو داریم وقت نداریما..بجنب قربونت برم :)
بنظر شما حرم سرا ناصرالدین شاه فرقی داشته با پادشاه های ترکیه ای؟؟ تاریخ رو بخونید همش همینه،

اره عزیزم اینو میدونم 

این سکانسشو دیدم یاده حریم سلطان افتادم دقیقا اونجا هم زنه یه همچین جمله ای رو به سلطان گف کپیه همون بود انگار

عایش سابقم...دوتا داداش کم سن و عزیز تر از جونمو باهم ۲۰ دی تو تصادف از دست دادیم حال دل وروحمون بشدت خرابه بخصوص  ودوتا بچه کوچولوشون که درکی ندارن ومدام سراغ باباهاشونو ازمون میگیرن ممنون میشم صلوات بفرستین