2777
2789
عنوان

خستم....

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 37 پست
شمام دلیلشو نمیدونی؟

در حال حاضرش رو میدونم اما 

قبلا از یه سنی به بعد ۱۱/۱۲سالگی هیچوقت خوشحال کااامل نبودم همیشه یه فکر یه غم گوشه دلم بود.

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما چرا؟؟ چند سالتونه؟

۲۴ 

نمیدونم ، یه حس پوچی دارم. زندگیم تا الان مزخرف گذشت. طلاق و شکست عشقی و مشکلات خونوادگی. 

الانم میرم سرکار میام خونه میخوابم فقط همین

🦁☀️ 💚🤍❤️ 🖤🥀از خون جوانان وطن لاله دمیده🖤🥀بزن باران که دین را دام کردند شکار خلق و صید خام کردند بزن باران خدا بازیچه ای شد که با آن کسب ننگ و نام کردند

تو شهرستان زندگی میکنین؟

کرجم

🦁☀️ 💚🤍❤️ 🖤🥀از خون جوانان وطن لاله دمیده🖤🥀بزن باران که دین را دام کردند شکار خلق و صید خام کردند بزن باران خدا بازیچه ای شد که با آن کسب ننگ و نام کردند

زود ازدواج کردی؟

آره ۱۹ سالگی ، یه سال بعد تو عقد جدا شدم

ببین عزیزم اگه بشینی و غم و حسرت گذشته رو بخوری همین جوری پیش میری،همبشه ناراخت و دل شکسته باقی میمونی،پاشو و خودت باعث حال خوب خودت باش،برقص،شاد باش،آشپزی کن،برو بیرون،از تنهاییات لذت ببر و اینم بدون لحظات از دست رفته دیگه بدست نمیاد،کاذی نکن سحری باز توی آینده غمگین باشی به خاطر این لحضه های خوبی که میتونستی خوب‌بسازی ولی نساختی،به قول معروف هر تیره شبی را سحری هست!از اتفاقای گذشته درس بگیر و برای خودت به عنوان تجربه استفاده کن✨