بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دارای یک زندگی عاشقانه.باهمسر، دوست بودم از نوجوونی(از ۱۵سالگی تا۲۰) پس این نوع زندگی را توصیه میکنم.تاپیکام واسه یکی از دوستامه اگه امکانش هست گزارش بزنین پاک بشه خسته شدم از بس توضیح دادم.یه نصیحتی دارم خدمت مادرایی که دختر دارن سعی کنین تو این فضای الوده و مسموم که روابط پر خطر(دوست پسر و اینا مشکلی نداره ولی حالا دیگه نه چند تا دوس پسر و نمیدونم رفیق های پسر مختلف)طوری اموزش بدین که هم خودشون متعهد باشن هم مهمترین ملاکشون برای ایجاد تعهد باشه نه اینکه اون باحاله یا تیپش خوبه.همچنین به تمام کسایی که در روابطشون با پارتنرشون به مشکل خوردن یا سوالی دارن میتونم کمک کنم
منم قدم 171 و از 18 سالگیم دیگه رشد نکردم اونموقع از قدبلندیم بدم میومد چون ازهمه دوستام بلندتربودم ولی الان عاشق قدمم خداروشکر همه هم ازم تعریف میکنن و میگن خوش به حالت
من ۱۷۳ قدم و ورزش میکنم شوهرم که عاشق قد و تیپم شد .زن کوتوله بوری خوب بود؟ شکر کن
نگو کوتوله چون به اونایی که قدشون کوتاهه بر میخوره
چون قدشون دسته خودشون نبوده
البته من نیستم ولی کلی گفتم
در این مدت ؛ زندگی به گونه ای سپری شده است که میتوانم سال ها بدون آنکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بدهد ، غمگین بمانم...🚶♀یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹..بنده خصومت شخصی با کسی ندارم، از همه به یه اندازه بدم میاد.😁
چه دیالوگ سخیفی الان چه هنری از خودت نشون دادی که قدت شده این؟؟؟؟ قد ژنتیکی هست و مثل خیلی از مسائ ...
😂😂😂😂 د کنار همه کمالاتی که دارم قد بلند و چهره زیبا ی امتیازه به قول شوهرم هم به داشتن زن زیبا فکر میکردم و هم بچه زیبا مثل مامانش. بلند قدی ی امتیازه حالا شما توجیه کن
در این مدت ؛ زندگی به گونه ای سپری شده است که میتوانم سال ها بدون آنکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بدهد ، غمگین بمانم...🚶♀یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹..بنده خصومت شخصی با کسی ندارم، از همه به یه اندازه بدم میاد.😁