2789

من شنیدم اگه درخواست طلاق با خانم باشه مهریه بهش تعلق نمیگیرهه

اول مهریت رو بزار اجرا  و داد خواسته اوردن جهازیه میدید و فرداش با ی پلیس میرید تمامه وسایل خوته رو بار میزنید  بعد قهربرو خونه مادرت وقتی همسرت بعد چن ماه شکایت کرد عدم تکمین شما میرید تو دادگاه مثلا میگید خیانت کارهه و مدارک نشون میدید و میگید من میترسم بیماری بگیرم و امنیت جسمی ندارم و......

دلیل طلاقتون چیه؟؟؟

من شنیدم اگه درخواست طلاق با خانم باشه مهریه بهش تعلق نمیگیرهه اول مهریت رو بزار اجرا  و داد خ ...

اون منو نمیخواد. مث بت شده تو خونه مهر و محبت دیگ نداره. تازگی اینجوری شده. دیگ کنارم نمیخوابه. خودش میگ برو طلاق بگیر. من خیلی دوسش دارم ولی. دخترمون کوچولو. اون از همه بیشتر گناه داره ولی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اون منو نمیخواد. مث بت شده تو خونه مهر و محبت دیگ نداره. تازگی اینجوری شده. دیگ کنارم نمیخوابه. خودش ...

خودتون نمیدونید دلیلش چیه ؟؟؟

اگه میخواید مهریه بگیرید نمیتونید داد خواسته طلاق بدید 

حق طلاق با آقایون هس و واقعا اگه شما در خواست طلاق بدید خیلی اذیت میشید 

اگه واقعا سختتون هس و هر دو راضی هستید میتونید توافقی طلاق بگیرید هزینش هم کم ترهه و سریع تر هس (خودتون با همسرتون توافق میکنید ک مثلا ی خونه ب نامم بزن ب عنوانه مهریم و حضانت بچه رو بر عهدهه بگیر بعد بریم توافقی)

خودتون نمیدونید دلیلش چیه ؟؟؟ اگه میخواید مهریه بگیرید نمیتونید داد خواسته طلاق بدید  حق طلاق ...

کلاهیچی نداره ک بخواد ب نامم بزنه. خودمم قصد دارم بیشتر بترسه. دوس ندارم زندگیمو از دست بدم ولی واقعا تحمل این رفتاراشوندارم

کلاهیچی نداره ک بخواد ب نامم بزنه. خودمم قصد دارم بیشتر بترسه. دوس ندارم زندگیمو از دست بدم ولی واقع ...

ازش پرسیدی چرا سرد شدهه ؟؟

چن وقته اینجوری شدهه ؟

اگه اخیرن ب مشکل مالی بر خوردهه شاید ناراحته زیاد دور و برش نباش  

ازش پرسیدی چرا سرد شدهه ؟؟ چن وقته اینجوری شدهه ؟ اگه اخیرن ب مشکل مالی بر خوردهه شاید ناراحته زیا ...

تقریبا یکماه. اره ولی درست جواب نمیده. مشکل مالی ک داریم. ولی دیگ هیچ جوره نمیخواد خوب شه. میگ من از تنهاییم لذت میبرم. ولی همینک ی روز رفته بودم شهرستان. دوستاشو اورده بود خونه. اصلا سراز کاراش درنمیارم دیگ