2777
2789
عنوان

واسه کارت عروسی چه متنی قشنگه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1510 بازدید | 32 پست
این متن کارت عروسیِ خودم بود خیلی دوسش دارم لحظه  شیرینی که به تو دل بستم از تو پرسی ...

چه قشنگگگ🥺آخی پایدار باشین💕🥺

واسه حاجت دلیم یه صلوات بفرستین ممنونتون میشم💕     بزارشاعرشم شعرتو بنویسم⚘  هرجاهم میرم بازم بر به تو میگردم🥺                              نزاشتی هیچ موقع پر شم از تنفر فقط تو یه کاری کردی که زندگیم ورق خورد🌻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی اتفاقا یکم طولانی هم بود ولی چون از دل خودم اومده بود گفتم مشکلی نیست کارتمو بزرگتر برداشتم

میشه بزاریش؟🥺

واسه حاجت دلیم یه صلوات بفرستین ممنونتون میشم💕     بزارشاعرشم شعرتو بنویسم⚘  هرجاهم میرم بازم بر به تو میگردم🥺                              نزاشتی هیچ موقع پر شم از تنفر فقط تو یه کاری کردی که زندگیم ورق خورد🌻
میشه بزاریش؟🥺

تمام دلبرانه ها، در رگ این ترانه ها

سهم نگاه تو بود، تمام عاشقانه ها

چه نازنین جوانه ای، چه عشق جاودانه ای

چه شور بیکرانه ای، در دل این بهانه ها

نگاه تو مستی من، وجود تو هستی من

شانه به شانه می رویم، تا ته این نشانه ها

متن کارت عروسی ماهم این بود 

کنار آشیان تو من آشیانه میکنم 

فضای آشیانه را پرازترانه میکنم 

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای 

ومن برای زندگی تورابهانه میکنم 

خودم انتخابش کردم خیلی دوسش دارم 

دنیا مو دامه،مقدسه جای ری تیامه،أر کفر نبوخدامه ...دردت بجونم مادر 

وفادار تو خواهم ماند، در هر لحظه و هرجا.⁦❤️⁩

یا رب نظر تو برنگردد،با افتخار ترکم، هر وقت به پرتگاه زندگی رسیدم‌ خدا گفت بپر، ترسیدم،اما به خالق جهان هستی اعتماد کردم وقتی افتادم،یکهان اوج گرفتم،من به خدایم ایمان دارم.یک دختر دهه هشتادی عاشق کتاب،درسخون،پر از تجربه،خوشکل موشگل😂و همینطور ضربه دیده از روزگار، از آدما🙂یادمه از بچگی تا این لحظه هیچوقت خوشبختی ندیدم،اما بازهم خدایا شکر حتی بخاطر حکمت مشکلاتم⁦❤️⁩
میان این گواهان برلب آرم این سخن باتو برای زیستن باتو وفادارتوخواهم بود درهرلحظه درهرجا ازخودم بو ...

توو عقد آریایی هم میگن اینو

لطفا اگه میشه برای خوب شدن حال دلمون دعا کنید یا صلواتی مهمونم کنید.🙏🏻🌸