دیشبم یه بچه دیگه اینجور بود مادرش تاپیک زده بود فکر کنم ویروس جدید اومده بچه ها دارن میگیرن
سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه ایشالا حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
❤️خدایا شکرت واسه پسر نازی که بهم دادی خودت مواظبش باش هدیه امام زمانمه ۴/۵/۹۹ . انشاءالله همه منتظرای نی نی زودی مامان بشن. الهیآمینبرای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم یه صلوات بفرستین. ممنونم انشاءالله حاجت روا بشین به امید خدا.خوشگلا واسه خونه دار شدنمون دعا کنین منم واسه شما دعا میکنم ان شاءالله آرزوهاتون خاطره شن😍
فعلا تبش و پایین بیار و کاری به اسهالش نداشته باش خودش قطع میشه فقط مایعات بده کم آب نشه بدنش افت فشار پیدا کنه هرچی دوست داره بده فقط کم بده آخه بعضی دچار تهوع استفراغ هم میشن
الان به خاطر این ویروس مطب ها و بیمارستان غوغاست اگه خیلی کوچیک نیست نبر یه سویه جدید هم بگیره تب پایین بیار من شنیدم ترنجبین درست کنیدبخوره مشکلات گوارشی کم میشه من پسرم ۷ سالشه تقریبا ۱ ماه درگیرم البته اسهال همون چند روز اول بود و تهوع هم اما تب ۱ هفته الانم هر چند روز یه تب میکنه سرفه هم ول کن نیست همه چی امتحان کردم بیفایدست باید دوره ش بگذره خودمم سرفه ول نمیکنه