2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از قبل چربش کن با دستمال و بزار گرم بشه بعد اسنک اماده رو بزار داخلش به مدت پنج دقیقه الی هفت دقیقه و بعد خاموش کن و درشون بیار

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست .🌟🌟💫 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.🤨🤨🤨

نون تست بخر و مواد اسنک رو که سلیقه ای هر چی دوست داری بزار داخلش من گوشت چرخ کرده و پنیر پیتزا و فلفل دلمه و قارچ میزارم هر چیزی میشه گذاشت ‌یه نون تست هم بزار روش و درش رو ببند تا طلایی بشه 

مواد اسنک هم مثل پیتزا اما ه میشه اول نون بعد پنیر پیتزا و بعپ مواد و دوباره پنیر و یه لایه دیگه نون تست رو بزار بعد بزا داخل ساندویچ سازت اخرشم با سس گوجه و مایونز تزیین کن

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست .🌟🌟💫 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.🤨🤨🤨
۵ دقیقه زیاده 

برا من پنج تا هفت دقیقه قشنگ طلاییش میکنه بسته به مارکه اسنک پزه