2777
2789
عنوان

واقعا چرا بعضیا انقد....

150 بازدید | 6 پست

چند نفرو میشناسم روزی دوتا شاید خواستگار داشته باشن چون انقد قشنگن واقعا چجوری انقد قشنگن من دوست دارم قشنگ باشم ولی نه برای خواستگار

چون بعضيا منو با طرف مقایسه میکنن دوست دارم سفید باشم

من پوستم یکم تیره اس چیکار کنم سفید بشه؟

یه دختری‌ام که از بچگی با شیلنگ کتک میخوردم .....بچه‌ای بودم که همه حسرت قشنگیشو میخوردن .....دختری که دیگران آرزو داشتن چشماشون مثل من آبی باشه.....دختری بودم که چشمم کردن .....دختری که چهارساله بودچاقو رفت تو چشمش.....و این چشمم از بچگی تا الان غصشو دارم....و خبری از اون دختری که مثل پرنسس قشنگ بود نیست......یه دختری که فقط داد میزنه یکم آرومتر بزارید درس بخونم........میشه برای اینکه از این خونه برم دعا کنی برام خواستگار بیاد؟؟؟؟!!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کی روزی دوتا خواستگار داره مگه کجا میره. پوست و نمیشه تغیرر داد که میوه که نیست پوستو بکنی  ام ...

ایمی که من میگم

درسش افتضاح بلد نی درس بخونه

دماغش یکم درازه

پوستش گندمی

چشاش سبز

و اصلا عقل نداره اینو مامانش میگه 

۱۶ ساله

دیروز با یه آدم میلیاردی ازدواج کرده

یه دختری‌ام که از بچگی با شیلنگ کتک میخوردم .....بچه‌ای بودم که همه حسرت قشنگیشو میخوردن .....دختری که دیگران آرزو داشتن چشماشون مثل من آبی باشه.....دختری بودم که چشمم کردن .....دختری که چهارساله بودچاقو رفت تو چشمش.....و این چشمم از بچگی تا الان غصشو دارم....و خبری از اون دختری که مثل پرنسس قشنگ بود نیست......یه دختری که فقط داد میزنه یکم آرومتر بزارید درس بخونم........میشه برای اینکه از این خونه برم دعا کنی برام خواستگار بیاد؟؟؟؟!!!
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 میپرسیدی کجا اشنا شدن؟ 😢

😂😂دختر انقد منگه تا بخواد یه شماره بگیره دوساعت طول میکشه آشنا نبودن سنتی شوهر کرد