2777
2789
عنوان

حرف دلم...⁦♥️⁩🙂

158 بازدید | 6 پست

ترسم روژی بمرم مردنم بی دنگ کفنم کوتاهو قوریشم تنگ بود🙂(میترسم روزی بمیرم مردنم بدون سر و صدا باشه کفنم کوتاه و قبرم تنگ باشه)

ترسم روژی بمرم مردنم بی دنگ بو

کفنم کوتاهو قوریشم تنگ بو

هویچ کوم رفیقل نان سر قورم

بری خریوه جمع بان وه دورم

هر کوچ کوچت بی کوچت بی وه راس

دوما ای کوچ آخر دنیاس

هر بار بارت بی آخر داتر بار

ار کو میت گرت اوره بی قرار

ار کو میت گرت اوره بی قرار

بیلا بمرم هر وه درد وه، سر بنم وه بان سنگه سردوه

بیلا هر بوشن جوانیم سزیا، مه نافم وه خمو وه خصه بریا

تابوتم هیز دن نکرن شوینم، فلک سزونی دنیاو دینم

بیلا وژم بام تابوتم بورم، رفیقل سی پوش جمع بان وه دورم

اوه که مگست نوینیم وه چم،ایسگه شون داسی اه ژیر جسم

اوه که دسی اژ مه ول کردی،آخری لشم اه ترما بردی

آخری لشم اه ترما بردی

ئر در مالکت داله گیژان نمم سوئری ک یا لا بران

شمشیر روژ جین بین، برا روژ تین بین

دالکه نیش تیه وه سر مزارت، روله شیرکم تینه جا خاوت

هه داد هه داد آخر دنیامه، دما تو شیرم بی کس بریامه

دما تو شیرم بی کس بریامه

https://nakaman.ir/98390/%d8%a2%d9%87%d9%86%da%af-%d8%aa%d8%b1%d8%b3%d9%85-%d8%b1%d9%88%da%98%db%8c-%d8%a8%d9%85%d8%b1%d9%85-%d8%a7%d8%a8%db%8c-%d8%b4%d9%81%db%8c%d8%b9%db%8c.html

با افتخار زاده لرستان⁦♥️⁩فقط اونجا که فرح علیپور میگه :نرخ بوس دخترو نرخ زعفرونه پس قدر خوتونه دونسوعیت😎،ویییی افری قمر تاج هل و دارچینی بفرما تا ریم و شو نشینی،سلطان چوپی های دوپای لرستان هستم😂کمانچه باز کل طایفه بنده هستم😆هه گوتم وری وری تا بینم بالاته،حالوعه کنم خره حالوعه گنم خره مر کنم گرونه آی مر گنم گرونه؟یک عدد گوطلای شلیطه هستم در خدمت نی نی سایتای عزیزززز.

هرکس میخواد اهنگو گوش بده بزنه روی لینک مرورگر بالا میاد

با افتخار زاده لرستان⁦♥️⁩فقط اونجا که فرح علیپور میگه :نرخ بوس دخترو نرخ زعفرونه پس قدر خوتونه دونسوعیت😎،ویییی افری قمر تاج هل و دارچینی بفرما تا ریم و شو نشینی،سلطان چوپی های دوپای لرستان هستم😂کمانچه باز کل طایفه بنده هستم😆هه گوتم وری وری تا بینم بالاته،حالوعه کنم خره حالوعه گنم خره مر کنم گرونه آی مر گنم گرونه؟یک عدد گوطلای شلیطه هستم در خدمت نی نی سایتای عزیزززز.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای حس بدی دارم به این اهنگا

منم آهنگ زیاد گوش نمیدم ولی خب وقتی حرف حق بزنه چرا گوش میدم 

😂تو بمیر ببینم بی دنگه یا نه بعد بهت میگیم

🤣🤣🤣

متاسفانه کسیو ندارم 

تو چادرو بپیچون دور گردنت تا میتونی بالای تابوت صورتتو چنگ بزن و دست پیچه کن😁