تا حدی بله...چون اجبار به کلاس حضوری نیست درس ها بیشتر انباشته میشه....از اول ترم بخون که آخر ترم حتما با نمره خوب پاس کنی ....پیش نیاز ها رو بیوفتی ترم دوم دردسر میشه برات...
با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
تقریبا مثل همه....من قبلا فکر میکردم غیرانتفایی مثل دانشگاه آزاد گرونه ولی بعدها فهمبدم که شهربه اش ...
من روانشناسی غیرانتفاعی قبول شدم باازمون ولی بهمن میخواستم برم گفتم اگر پیام نور بدون آزمون داره که برم پیام نور نزدیکترم هست بهم پیام نور.. غیرانتفاعی ثابت1700بودبامتغیرش2/5 ولی پیام نورو نمیدونم بازم مرسی جواب دادین.
من روانشناسی غیرانتفاعی قبول شدم باازمون ولی بهمن میخواستم برم گفتم اگر پیام نور بدون آزمون داره که ...
پس اونوقت از پیام نور گرون تره ولی بازم از آزاد خیلی ارزون تر در میاد...سال به سال هم دانشگاه آزاد افزایش شهریه چشمگیر داره ...جایی ر انتخاب کن و از اول همونجا بخون که بعدها برای پرداخت شهریه اذیت نشی
با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤
پس اونوقت از پیام نور گرون تره ولی بازم از آزاد خیلی ارزون تر در میاد...سال به سال هم دانشگاه آزاد ...
بله باید شهریه کمتر روانتخاب کنم باتوجه به شرایطم.. مشکلم پیام نوره هیچ اطلاعاتی ندارم بایدبرم دانشگاه حضوری بپرسم تا هم شهریه روبدونم هم ببینم رشته روانشناسی بدون ازمون داره یانه.