2777
2789
عنوان

در چه حالین😁😎

222 بازدید | 23 پست

من خودم با بابام پدر دختری نشستیم دستور چایی و میوه داد درست کردم براس داریم جیران میبینیم ولی حوصلشو ندارم😑😂

به دستاش توجه نکنید دست بی قرار داره پدر گرامی🤣⁦♥️⁩

کاربری از ۲۲ شهریور دست منه دوستان شماره واگذار شده و تاپیکای گذشته برای صاحب قبلی خط هستش🤍🥲🍇

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

مامانت کجاس

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

هیچی دارم مثل بارون عرق میریزم خوابمم نمی‌بره اعصابم دیگه بهم ریخته 😭

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
مامانت کجاس

خوابه😁

دو تا جغد گیرش اومده که تا صبح خواب ندارن

کاربری از ۲۲ شهریور دست منه دوستان شماره واگذار شده و تاپیکای گذشته برای صاحب قبلی خط هستش🤍🥲🍇