2777
2789
عنوان

شما یه راه بگین.

96 بازدید | 29 پست

دخترا ما سه تا بچه هستیم.من بچه بزرگ خونم.بیست سالگی عروسی کردم.وضع مالی خانوادم معمولی معمولی بود.سال نود و شش بعد فوت پدربزرگم یه عالمه زمین رسید برا پدرم.بعد اون پدرم اوضاعش خیلی خیلی توپ شده.ولی انگار کلا من دیگه بچه ش نیستم.برا خواهر و برادرم هر کدوم آخرین مدل لپ تاپ جدا جدا.حالا یه کامپیوتر آخر سیستم تو خونه هست.

برای من سالی یبار عیدی پونصد تومن بندازن جلوم نهایتا.

حتی چندباری همینجوری به شوخی گفتم بابا پول گندم اومدنی بابا بزرگ یه چیز دشتی میداد.خسیس بازی درنیار یه پونصدی بده پسرم.جلو شوهرم گفت چه خبره مگه نهایتا پنجاه میدن.

که اونم کلا نداد.

من ده ساله ازدواج کردم و حتی تو بدترین وضع مالی مون یه هزاری نگرفتم.حتی نگفتم من و اون دوتا چه فرقی داریم.

حالا من هفت هشتم لازم دارم برای پایان نامه م.

همش دل دل میکنم بگم یا نگم.

میشه کمک کنین.

عزیزان برای خونه دار شدنم دعا کنین که شدیدا محتاجم.😌😌😌😌.خونه دار شدیم🥹🥹🥹🥹

محترمانه و آروم..

حتما بگو عزیزم

سلااام...آره از نقطه چین خوشم میاد.‌‌..یا همون سه نقطه...چون کلا سه تا نقطه است ...ولی دنیا حرف هم داره...حالا...بگذریم...من ساج هستم...نه، تا حالا تاپیک هم نداشتم و نذاشتم...چند سال پیش اینجا بودم و خطم عوض شد دوباره جدیدا میام...دوست دارم اونایی رو که واقعیین ...مهربونن...از کامنتها میشه فهمید...زیاد نیستن..ولی هستن...خیلی ساله متاهلم و دو تا فرشته زمینی هم دارم....دوست دارم و خوشحال میشم بتونم اندازه تجربه خودم با یه کامنت کمکی باشم، همین. نه بحثی دارم، نه میگم فقط نظر،نظر منه،کامنتی هم میزارم نظرم رو برای استارتر دارم میگم. چون تاپیک زده واسه همین.شما خوشت نمیاد،مزاحم من نشو.بی احترامی نمیکنم،لطفا بی احترامی نکنین.ببینید یک اصلی وجود داره.ما مجبور نیستیم که از هم خوشمون بیاد،ولی مجبوریم به هم احترام بگذاریم.و واقعا برای استراحت و تفریح میام تو سایت..پس لطفا اوقات هم رو تلخ نکنیم.دوست دارم باهاتون دوست باشم.آرزوی ناب ترین و قشنگترین لحظه ها رو براتون دارم ☘️🥰💗.............و یک چیزی خواهرانه دوستانه میگم گوش بدین ضرر نداره...اندازه سنم که کم نیست...تجربه ام...بالا و پایینی های زندگیم....فهمیدم فقط مهربونی میمونه و بس...فهمیدم زندگی رو چقدررر میشه خوشگلتر دید...چقدر میشه ..یا حداقل سعی کرد تو لحظه زندگی کرد...مگه میدونی چند ساعت...چند سال... دیگه وقت داری این لحظه ها رو زندگی کنی؟؟ خب چرا نمیکنی؟ دوسش نداری؟ عوضش کن .تو میتونی.حیف نیست....نگو.....نگو دلت خوشه هاااا.....قضاوت نکن. ما هیچ کدوم نمیدونیم ماجراهای زندگی همو. مال من کتاب مجلد قطوریست......مثل خیلی ها....تجربه رو فقط باید زندگی کرد...لحظه به لحظه اش رو حس کرد....اونوقته که شاید ..جایی..به درد دل یکی گوش کردی و به درد خوردی...من دوست دارم...از ته دلم شاد میشم بتونم به درد بخورم و کمک باشم...🥰 و به قول حضرت مولانا....هر چیز که در جستن آنی .....آنی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو پیش مامانت بگو وضع مالیمون خوب نیست و من دیگه نمیتونم و میخوام طلاق بگیرم و این حرفا اونموقع پدرت هوشیار میشه و بهتون کمک میکنه

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
مادرت چی اون چی میگه

مامانم گیر داره.یهو ممکنه بی ادبی کنه بگه چرا شوهرت نداره.یا اینکه حرف های بیمورد.

چون خیلی خیلی اهل بحث و دعواست.

منم واقعا پنیک میشم

خودت بهتر میشناسی پدرتو. ولی به نظرم جلوش بگو‌پول لازم داری ولی نداری ببین خودش چی میگه. مستقیم نگو ...

بنظرت بهش بگم بهم بده خورد خورد پس میدم.یا کلا حرف برگشت رو نزنم؟

مامانم گیر داره.یهو ممکنه بی ادبی کنه بگه چرا شوهرت نداره.یا اینکه حرف های بیمورد. چون خیلی خیلی اه ...

یمدت رفتو آمد نکن

بذار بفهمن ناراحتی

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!

اره گلایه تو به مادرت حتما بگو 

تو دختر اون خونه ای 

درسته که ازدواج کردی اما شرایط حاضر پدر مادرها اگه در توانشون باشه باید کمک کنن 

اگه نداد دلیلشو بپرس

اما حرفاتم بزن 

در نهایت اگه ندادن خودتو قهر بگیر مدتی رفتو امد نکن 

برو پیش مامانت بگو وضع مالیمون خوب نیست و من دیگه نمیتونم و میخوام طلاق بگیرم و این حرفا اونموقع پدر ...

نه بابا این تیپی نیستن.

مامانم یه دنیا طلا داره.

وقتی بزور خونه خریدیم.و مجبور شدیم ماشینی که بهش نیاز داریم رو بفروشیم هی تند تند می‌گفت من طلاهام رو میدم ماشینو نفروشی.طلاهاش اندازه سه چهار تا ماشین من بود.

ده هزار تومن هم نداد.

پدرشوهرم پنجاه تومن میلیون عوضش کمکمون کرد

یمدت رفتو آمد نکن بذار بفهمن ناراحتی

هی داغ دلم تازه نکن.

اونقدر بهم بی احترامی کردن.تا دلت بخواد.

چندباری به صورتم گفتن پاتو اینجا نذار

خودشون گفتن بیاین شام بیاین نهار منم دلم نازکه.هی میگم خدایی نکرده دنیا دوروزه بیخیال.پا میشم میرم.

من خانه دارم 

همسرمم کارمند بچه هم ندارم 

ولی پدرم  وضع مالی خوبی داره 

زمین کشاورزیشو میده به من 

خودشم تمام هزینه هاشو میده و حتی پول کارگز 

پارسال ۵۹ میلیون واریز شد ب کارتم 

+
پول توجیبی هم مدام بهم میده 

روز دخترم ۹ میایون برام دستبند گرفت 

هرموقع هم لازم بوده فقط منو همسرمبه پدرم رو انداختیم 

هیج وقت نه نگفته 

ازش خیلی ممنونم 

البته تمام اینها مدیون مادرم هستم الان در قید حیات نیستن مادر عزیزو مهربانم😔

اما این فرهنگو تو خونه مون جا انداخت که دختر همیشه سهم خاصی داره 

درضمن من تک دخترمو 

یک برادر دارم کخ دانشجو هست 

اینم بگم منم خیلی دلسوز خانوادم هستم 

این کاملا دوطرفه است

اره گلایه تو به مادرت حتما بگو  تو دختر اون خونه ای  درسته که ازدواج کردی اما شرایط حاضر ...

ما ماشین نداریم.پارسال می‌گفت اسمش ‌‌‌‌‌بنویسم برای قرعه کشی ماشین

می‌گفت دربیاد میدم بهت نگران نشو.

این سری هم برا مامانم در اومد هم برا خواهرم.

مال خودشو رفت جیرینگی ۱۶۰تومپپیش برداخت ریخت

برگشته میگه بیا حواله خواهرتو بگیر دیگه.چهل تومن بده.

منی که معطل هفت هشت تومنم

آرزو م به دل موند یبار بگه دخترم دلت قرص پول خواستی ندار شدی بهم بگو.

اه اه 

بنظرت بهش بگم بهم بده خورد خورد پس میدم.یا کلا حرف برگشت رو نزنم؟

ببین زیر زبون خودش چیه. همش بستگی به رفتار پدرت داره. اول بگو ندارم برا پایان نامم و  نمیدونم چیکار کنم .اگه دیدی نگفت میخوای بهت بدم یا بدم قرض. خودت بگو داری بدی قرض بعد ریز ریز پس بدم ببین چی میگه. ولی اول بزار ببین اون چیری نمیگه