2777
2789
عنوان

کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 37 پست
عزیزم دور از جون اگر چیزی که شما می‌گید بود این همه مدت طول نمی‌کشید تا بفهمید که  زودتر بروز ...

اره من باسن نمیترسیدم اما سینم یکساله چند ماه پیش

رفتم دکتر گف طبیعیه دیگه نرفتم الان دارم دق میکنم از نگرانی

خب چند ماه پیش رفتم گف طبیعیه  دخترعموت درد سر مثلا چی شد؟ مث من بود؟

من‌شنیدم رو سبنه هاش جوشای چرکی میزده دو سه سال بعد شبیه حفره میشدن اینم‌پیگیری نمیکرده حالا دور از جون شما کارش ب جاهای باریک‌کشیده واسه همه نمیشه یه نسخه پیچید عزیزم شاید از شما مربوط ب کبد یا هرچیز دیگه باشه اما پیشنهاد من اینه ب جای فکر و خیال الکی و استرس شنبه یه دکتر زنان بری بگی معاینت کنه و ازمایش بنویسه خیالتم راحت مبشه انشاالله چیز خاصی نیس

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره من باسن نمیترسیدم اما سینم یکساله چند ماه پیش رفتم دکتر گف طبیعیه دیگه نرفتم الان دارم دق میکنم ...

عزیزم من قول میدم چیزی که فکر میکنی نیست 

فقط مشکل هورمونی یا پوستیه 

برو دکتر پوست خوب

اره من باسن نمیترسیدم اما سینم یکساله چند ماه پیش رفتم دکتر گف طبیعیه دیگه نرفتم الان دارم دق میکنم ...

طبیعی که نیست عزیزم من نمیخوام که شما بترسی بالاخره شاید کبدت چربه شاید هورمونات به هم ریخته است که اینا چیز ترسناکی نیستن خداروشکر اما بایستی ادمی پیگیر سلامت جسمش باشه همیشه من عقیدم اینه الان همین استرس بیخود شما سم هستش واسه سلامت روحتون 

من۲۳هنوز پر نکردم

تو دور و برم زیاد دیدم که میگم

داداش خودمم یه جوشهای خیلی بدی میزد طوری که تا چند روز ازشون چرک میومد و وحشتناک بود

جوشایی میزد که وقتی میدیدی فک می گردی خدای نکرده غده س اما دکترم رفت گفت نگران نباش و الان کمتر شده خداروشکر

اگه دکتر رفتی و گفته چیزی نیس نگران نباش

تو دور و برم زیاد دیدم که میگم داداش خودمم یه جوشهای خیلی بدی میزد طوری که تا چند روز ازشون چرک میو ...

ینی جوریع ک فق سینه چپم اونم یطرفش هی دوستا در میاد یکیش بزرگ چنتا کوچک دوبارع میرن بعد مدت دوبارع میان میفهمی چ میگم