2777
2789
عنوان

خوشگل بودن چقدر خوبه🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 112424 بازدید | 1797 پست
دلداری کجا بود لعنتی  پز بده با قدت😘😘😘 هزار ماشاءالله واسه قدت بخدا🧿

من ۱ و ۶۵ ام خواهرم بهم میگه کوتاهی😐

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قطعا زیبایی خوبه هر کی بگه زیبایی خوشبختی نمیاره و فلان و بهمان  حسودیش شده یا خودش زشته 

من ی جا خونده بودم حدیث اورده بود ک نگاه کردن ب چهره زیبا و روشن طول عمر میاره 😁😁😁😁

خلاصه ک خوشبحال اوناییک خوشکلن من خودم متوسطم با قد بلند 

پادشاه قلبم👑 اونیه ک تنها ملکه ی قلبش منم❤

متوسط 

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
عشقه عشققق

تو فیلم مرلین مونرو بازی کرد؟

عزیزم چرا ناراحت بشم اتفاقا کره ای ها خوشگلن که   آره سنمم همون حدوداست.اینم عکس بدون فرم ادار ...

واااای این رنگ مو خیلیییی بهت میاد اینجا عالی جدی و بدون تعارف میگم توی سلیقه من به چنین دختری میگم زیبا و دوست داشتنی شیرین و بانمک 😍😍😍😍چنین دختری هرگز نمیتونه لقب زشت یا معمولی بگیره همیشه خوشگل و دوست داشتنی  و اینکه لطفا همیشه لبخند بزن خیلی ناز میشیییی حالا این عکسه ببین تو واقعیت چقدر عالی تره♥️ راستی چهرت معصومم هست