2777
2789
عنوان

خوشگل بودن چقدر خوبه🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 112424 بازدید | 1797 پست
یادآوری اب نصب کن رو گوشیت همیشه 8 تا بخور  خیلیییی تاثیر داره رو پوست  یه ورق قرص آسپری ...

ممنونم عزیز انجام میدم🙏🏻👌🏻

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اولی:)

یک عدد استارسید از نژاد لیرا هستم (حال ندارم درباره استارسید دیگه توضیح بدم خودت برو تو گوگل سرچ کن  )~،،~من شاهم نه ملکه کسی  ~،،~یک عدد کیدرامر..اوتاکو و حدودی کیپاپر 

بنظرم من سرنوشت واقبال ا خوشگلی خیلی بهتره  دوتا خواهر میشناسم یکیشون فوق العاده نسبت ب خواهر کوچیکه خوشگلتره موهای لخت بور بینی کوچک پوست سفید خلاصه بلندو ظریف خواهر دومیه قدش کوتاهتره نسبت ب اولی بینیش بزرگ تو نوجوانی صورت پر جوش خلاصه پوست خراب موهای وز سبزه بعداین خواهر اولی فوق العاده خواستگار داشت دومی دریغ ا یدونه ،مادرشون همیشه میگفت دومیه رو دستم میمونه ،حالا قسمت و بختشون اولی بیچاره شوهر کرده یه لجن  ا خود راضی که حتی قیافه م نداره و بی نهایت پرو و دهن بین وکینه ای ،حالا دومی نسبت ب اولی بخت بهش رو اورده شوهرش هم قیافه داره هم شغل داره مهمتر از اینا دوسشم داره. 

یادآوری اب نصب کن رو گوشیت همیشه 8 تا بخور  خیلیییی تاثیر داره رو پوست  یه ورق قرص آسپری ...

این که شما گفتی برای جوش هست؟یا مثلا شفاف شدن پوست . 

پسر منم جوشای بدی رو پیشونیش میزنه.پر لک شده 

✨✨💫عشق ماندگار….خداست💫✨✨

من اولی بودم 

اما یه چیز بگم 

ما برای عموم رفتیم خواستگاری یک دختر گرفتیم که قشنگ نبود 

همه ی فامیل میگفتن این چیه گرفتید ؟نگاه عروس های ما بکنید 

الان همه میگن بهترین عروس تو فامیل هست 

همه چیز قیافه نیست 

برای جوش و روشن شدن پوست  چندسالشه پسرتون؟

۱۴ سالشه، از پارسال اینجوری شده فککنم مال بلوغشه.

ازین جوشای قرمز چرکی دردناک میزنه پیشونی و کنار صورتش

این مواد رو چند دقیقه بمونه رو پوستش؟

✨✨💫عشق ماندگار….خداست💫✨✨
۱۴ سالشه، از پارسال اینجوری شده فککنم مال بلوغشه. ازین جوشای قرمز چرکی دردناک میزنه پیشونی و کنار ص ...

30 دقیقه بمونه ولی قبلش این کارایی که میگم و بکنید، میترسم قرص تاثیری بذاره روش

اره بخاطر بلوغه اگه چال میوفته صورتش بگو جوشاشو اصلا نترکونه اگه لک میوفته فقط اشکال نداره بترکونه 

فقط شما یه ژل شستشوی صورت مخصوص پوست چرب بگیرید (اگه پوستش خشکه مخصوص پوست خشک) یدونه هم محلول کلیندامایسین(روزی دوبار بزنه)  یدونه هم فیس واش دستی مدل هشت پا (به عنوان لیف عمل میکنه)  اینا خیلی رو کنترل جوش تاثیر داره 

تغذیه هم رعایت کنه، روزی هشت لیوانم اب بخوره 

30 دقیقه بمونه ولی قبلش این کارایی که میگم و بکنید، میترسم قرص تاثیری بذاره روش اره بخاطر بلوغه اگه ...

ممنون عزیزم از راهنمایید🙏🏻🌹

برای این ژل شستشو چه مارکه بهتر و با کیفتتره؟ شما میدونی؟

قیمتش مهم نیست.

و هرروز باید بشوره با اون ژلو فیس واش؟

✨✨💫عشق ماندگار….خداست💫✨✨