2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 22 پست

حالا نگران نباش ولی با خودت عهد ببند از این به بعد یه کلمه هم نگی چون واقعا بعضی جاری ها خودشون یه عالمه غیبت می کنند ولی با یه طقی که به طوقی بخوره با دست پر و دهن باز حرفها رو کف دست بقیه می ذارن

سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم،  کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و  دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جاری مثل هووعه، بپرهیز از جاری.

بعضی هاش بدتر از هوو هست.

سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم،  کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و  دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂

فاز دوتا جاری که میشینن غیبت خانواده شوهرشونو میکنن نمیفهمم

خب دیگه چه گفتنی داره

تو میدونی مثلا فلانی بده اونم میدونه 

جلسه گرفتن نداره که بعدم نگران باشید

جاری فقط یه جا ببینه تو داری ازش میری بالاتر با انتقال همین حرفا میاردت پایین

دوتا جاری هستیم 

دوتا خاهر شوهر دارم که یکیش سنش زیاده کاری بما نداره عصلن

یه شهر دیگس

ولی این یکی خاهر شوهرم خیلی حسوده به داداشاش میگه پول بفرستین برام 

منم پیش جاریم گفتم از شوهر منم پول میخاد 

نمیگه اگرم گفت دیوار حاشا بلنده.ولی لطفا دیگه اینکارا نکن.بار بعدم که دیدیش بگو وای اونروز نشستم فکر کردم با اینکه چیزی نگفتم ولی بازم اینکارمون اشتباه بود پشت سرشون غیبت کردیم اصلا من همچین آدمی نیستم نمیدونم چرا اونروز اینجوری کردم.(یعنی تقصیر تو  بود که منم پشتشون غیبت کردم تو بحث پیش کشیدی.)