2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

چندتا مدل هست مثل مدل هفتی یا مثل مدل الماسی باید هرکدومو امتحان کنی ببینی کدوم راحتتری وباز میشه

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.
اخه ارزون نیس ک همه روامتحان کنم

نه اینا مدل پیچیدن هست مثلا مدل سی هم داریم،من خودم مدل الماسی برام راحتتره،بزن توگوگل برات میاد

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.
یه مدت که بهش وربری کم کم قلقش دستت میاد ولی من گذاشتمش کنار. چون بخاطر همون یه کم زور زدنی که موقع ...

خب بدون زور زدنم در میاد

مامی پارسا و دو قلوهای سابق هستم بنده درخواست دوستی نمیپذیرم لطفا درخواست ندین