راستش من یکی از دوستام مامانش مذهبیه خانواده ما هم با ایمونن البته.. بعد منو و همون دوستم خواستیم فقط یه بار با هم بریم بیرون ۱سال و نیمه ندیدمش دلم براش تنگ شده بود ( تازه هم من دخترم هم دوستم) آقا ما هرچی التماس مامانرو کردیم هرچقدر من پاچه خواری مامانه رو کردم حتی بهش پیام دادم که اگه بزارید ما بریم بیرون یه دنیا ممنون شما میشم و از این حرفا ولی آخر راضی نشد .. ولی خود دوستم اوکی بود
به دوستم گفته بود من منحرف شدم و نمیخواد دخترش با من بیاد بیرونُ خلاصه کلی تهمت های الکی دیگه، درحالیکه من اصلا منحرفی که اون فکر میکنه نیستم..
درحالیکه دوستم هر روز با یکی میره بیرون حتی اونا از من منحرف ترن نمیدونم چرا فقط با من لجه، چیکارش کردم مگه نمیدونم، کم به دخترش علاقه دارم یا کم بی ادبی کردم بهشون اینم حقِ دستم..💔
خلاصه الان پروفایل دخترشو ( یعنی دوستم) و دیدم عکسش جوریه ک ناف و شیکم بیرون موها لوله لوله اونوقت الان من منحرفم یا خودِ دخترش؟!😐
فقط از خدا میخوام کسی که این همه بدجنسه وُ نزاشت من و دوستم یه چند ساعت با هم بریم بیرون من بهش گفتم دلم برای دخترت تنگ شده وُ نذاشت بریم رو نمیبخشم خدا هم ازش نگذره آخه آدم اینقدر بی رحم و سنگدل؟؟ اونم فقط فقط فقط نسبت به من با همه دخترش بره بیرون اشکالی نداره فقط من نباشم..💔