2777
2789
عنوان

لینک ناشناس

260 بازدید | 12 پست

راستش من یه لینک ناشناس دارم توی اون با یه پسره صحبت کردم در حد چندتا پیام گفت میشه با هم دوست بشیم من گفتم به عنوان یه دوست ساده هستم اینجا برای وقتایی که به کسی نیاز داشتی و دیگه چتمون‌تموم شد ولی از اون موقع تا حالا همش تو فکرشم و اصلا نمیتونم فراموشش کنم نمی‌دونم چیکار بکنم 🤦🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ووووی چ ساده دل میبازی اینجوری مث تو باشم باید ب مردای خیابونم فک کنم 😂😂😂😂

اخه ساده نبود که توی یه اپ اجتماعی خیلی وقت بود دنبالم میکرده و از اون دوران گفت یه جوری شدم 

چند ساعت بگذره عادی میشه  منم با یکی صحبت میکنم اینجوریم  البته الان دیگه نه چون مشغله ز ...

آخه الان حدود دو هفته ای میشه از اون جریان گذشته امیدوارم زودتر از سرم بیوفته

آخه الان حدود دو هفته ای میشه از اون جریان گذشته امیدوارم زودتر از سرم بیوفته

منم یبار با یکی چت کردم هنوز یادمه کُرد بود خیلی ذهنم مشغولش بود یبار نمیدونم چی شد بلاکش کردم بعدم شمارش پاک شد دیگه ازش خبر دار نشدم خیلی اون زمان خود خوری میکردم، اللن یادم میاد خندم میگیره، حتی اسمش هم یادم نمیاد 

اخه ساده نبود که توی یه اپ اجتماعی خیلی وقت بود دنبالم میکرده و از اون دوران گفت یه جوری شدم 

تو ک میگی ناشناس بود

سخت می خواهم ک در آغوش تنگ آرم تورا،هر قدر افشرده ای دل را بیفشارم تورا....🫀

تو ک میگی ناشناس بود

یه ربات توی تلگرام هست که بهت یه لینک میده تو این لینک رو میتونی توی بیوی اینستا و جاهای دیگه بذاری یا بفرستی توی گروه های تلگرامی تا طرف حرفشو ناشناس بهت بزنه اونم اینطوری بهم پیام داد وقتی حرفش رو زد خودش رو معرفی کرد

یه ربات توی تلگرام هست که بهت یه لینک میده تو این لینک رو میتونی توی بیوی اینستا و جاهای دیگه بذاری ...

آها چ جالب

خب آیدیشو نداری دوباره باهم پیام بازی کنید

سخت می خواهم ک در آغوش تنگ آرم تورا،هر قدر افشرده ای دل را بیفشارم تورا....🫀