2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من نه اشتغال نه ازدواجم درست نمیشه

کلا کارام گره داره

کلی ختم و نماز و قرآن و دعا خوندم نشد نشد که نشد

من الان ذوقش دارم یا بهتره بگم تا دوسال پیش ذوقش داشتم الان بشه هم ذوق قبل ندارم

حالم از ناعدالتی خدا بده

هرچی ظالم دیدم کاراش روال تر

سلام ببخشید تو یه تاپیک گفته بودین سه بار مزمل و یک بار یس ب آب بخونیم آداب دیگ ای نداره ؟

سلام خواهر جان. من همینو انجام دادم. به آب جوشیده سرد شده. صبح بخونی تا شب از همون استفاده کنید. لازمم نیست در موردش حرفی بزنی. نهایت نهایتش اگر کسی اتفاقی دید. بگو دارم یاسین میخونم به اين آب بخورم یه کم روحیه م خوب شه 

من نه اشتغال نه ازدواجم درست نمیشه کلا کارام گره داره کلی ختم و نماز و قرآن و دعا خوندم نشد نشد ...

منم تمام اين راهها رو رفتم. خیلیییی هم گره تو کارم بود. اين ختم تموم میشد میرفتم بعدی. فقط مهم ترین چیزی که حالم به نظرم باهاش خوب بود اين بود که مطمعن بودم خدا عادله. مطمعن بودم هر چی سرم میاد نتیجه اشتباهات یا خواسته ها و ناخواسته هام بود. مثلا کسی که دائم داره آهنگ گوش میکنه مخص.وصا آهنگ های غمگین یا با آدم هایی سرو کار داره که دائم سرزنشش میکنه و اونم باورشون میکنه و تلاش لازم رو نداره نمیتونه انتظار داشته باشه همه چی خود بخود درست شه. باید صبر باشه. صبری که همراه با اطمینان باشه از اين که خدا هست و راضی بشی حتی اگر دیر به خواسته ت میرسی. بگی خدایا همین که تونستم باهات حرف بزنم یعنی تو خواستی. چون دعا کردن خودش توفیق میخواد خدا شاهده گاهی از سر خوشی هم نیست ولی میبینم روزم گذشته و میگم خدایا من امروز یه تسبیح صلوات هم نخوندم. من چه بنده ای هستم. من نماز صبحم قضاشده ولی ناراحت نیستم. نکنه ازت دورم. میزنم تو سرم و میفهمم مشکلات برای رشد خودمونه. من خیلی بحران ها داشتم. فوت پدر و مادرم و خیلی چی هاااااااا. فقط نا امید نشدم. به همون چند کلمه ای که با خدا حرف میزدم دلم خوش بود. خیلی سرزنش شدم خیلی هم جلوش وایسادم ولی تهش میومدم تو خلوت میگفتم خدایا من به خوب کسی تکیه کردم. فقط خداجونم قبل از اين که صبرم تموم شه درستش کن. نا امیدم نکن. 

ببین یعنی یه جوری بود من چله برمی‌داشتم نمیدونستم نیت کنم برای کدوم مشکلم آنقدر که همش بزرگ بود برام. بعد از چند سال شاید بگم 7 سال باورت نشه کم کم احساس کردم خدا تو زندگیم جایی پیداکرده برام. بهش فکر میکنم باهاش حرف میزنم حس نزدیک دارم. یعنی یه روز نگاه کردم به خودم گفتم چقدر ازاون آدم خام و بی تجربه ای که بودم و هیچ کس نمیتونست روم حساب کنه دور شدم. و چقدر احساس رضایت از شخصیت خودم بیشتر شده. چقدر آدم ها از هم نشینی باهام راضی آن. خیلی از آدم هایی ک منو زیر سوال میبردن میان به درد و دل و هم نشینی باهام. حرفاشونو راحت میزنن پیشم. تلاش میکنن دور و برم باشن. فقط خود خدا عزت میده. کسی که اين همه با خدا حرف بزنه بوی خدا میگیره به شرط اين که طلبکار نشه. نگه خدایا خواسته مو ندادی نمیخوام. بفهمه از کی و از کجاست و قراره کجا بره. بفهمه اين دنيا محل گذره. هیچیش موندنی نیست و اون ک میمونه خداست. خود خداست. من فهمیدم اين دنيا با گرفتاری ها عجین شده. اول که به خاطر ظاهر نبودن امام زمان عزیزمون هست. و نارضایتی های ما بخاطر خاصیت سیری ناپذیری ما. من دیدم به هل خواسته ای میرسم یه چی جایگزینش میشه. یه راهی که تونستم باهاش آروم بگیرم اين بود که وقتی چیزی از خدا میخوام یادم بیاد بعضی چیزهایی که قبلا داشتم گاهی باعث آزارم بود پس ناسپاس میشدم. حالا میگم خدایا من بهت اطمینان دارم. میدونم دارم به کی می‌سپارم. من فلان چیزو میخوام و تو آینده شو میدونی اگر برام خیره بهم بده زودتر اگر ندادی خم بازم شکر. ولی چون ممکنه کم صبری کنم خودت حس رضایت رو بهم بده. و تنها چیزی که آرامش میده به آدم رضایت از هر چیزیه که داری. بزرگترین نعمت همینه. که اون حس سیری ناپذیریتو کم کنی و راضی بشی. 

من 7سال آرزوی شفای مادرم کردم که سکته کرده بود و نیمه بدنش فلج بود. بعد از 7 سال پدرم ایست قلبی کرد چون دکترا مادرم و جواب کردن. و سال بعدش خودم مادرم. و... مشکلات بعدش از فوت اين ها برام سخت تر بود و نمیخوام بگم. اما خدا حس رضایت رو بهم داد. تو تمام دعاهام. و یواش یواش بهم نظر کرد. 

سلام خواهر جان. من همینو انجام دادم. به آب جوشیده سرد شده. صبح بخونی تا شب از همون استفاده کنید. لاز ...

به نظرت برای پدر و مادر هم میشه انجام داد ؟ خیلی عذابم میدن الان سه هفته میشه نمیذارن سر سفره برم یا مثلا مامانم ب ظرف غذای من دست نمیزنه 

خدا می‌دونه کار گناهی نکردم فقط به مامانم ک رفته بود کارای خالمو انجام بده گفتم جای اینکه چهار روز از زندگیت بزنی بری خونه خواهرت ی سر برو خونه دخترت ک سه ساله نرفتی و الان بهت احتیاج داره . اینو تعریف کردم ک فکر نکنی من دختر بدی ام 

به نظرت برای پدر و مادر هم میشه انجام داد ؟ خیلی عذابم میدن الان سه هفته میشه نمیذارن سر سفره برم یا ...

امتحان نکردم ولی چون برای محبت هست گمونم جواب بده. 

چقدر خوبی حیف که آنلاین نیستی امیدوارم بعد از جنگ زنده باشی و اتفاقی برات نیوفتاده باشه

به شخصه میخوام که زنده باشی

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
کاری داشتی بگو اگه ازم بر بیاد هستم

ممنون که جواب دادی

راستش میخواستم بدونم صلوات رو همینطوری شروع کردی بخونی یا برای حاجت؟ 

من درست صحبتهاتو متوجه نشدم

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812

بعدم با کسی درباره اینکه یس به آب بخونی صحبت کردی ولی توی تاپیکات ندیدم میشه بگی چی هست؟