2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها یه مسئله ای امروز بهش دقت میکردم این بود که مثلا یه نفر میاد میگه مثلا کی از فلان ذکر حاجت گرفته ده نفر میگن ما گرفتیم بعد یکی میاد میگه من چند ساله هر ختم و چله ای برداشتم نشده و خدا منو دوست نداره و منو ول کرده و.... بعد اون که تاپیک زده یا نا امید میشه یا خواسته خودش بیخیال میشه مشغول ذکر میشه برای خواسته طرف. 

امروز تو تاپیک یکی از بچه ها دقت میکردم تو نماز پنجشنبه یکی میگفت من هرچی خوندم نشد و زندگیم داره از هم میپاشه خیلی ناراحت شدم مطمعنم خیلیای دیگه هم ناراحت شدن. 

بعد باخودم گفتم هیچ وقت اینجوری نیست که خداجواب ادمونده و ختم و چله هاش بی نتیجه بلکه باید صبر کرد وصبر وامید به رحمانیت خدا و به خوش قولی خدا  م میگه دعاکنید تا اجابت کنم 

همین میخواستم بگم تورو خدا انقدر زود از خدا نامید نشید. همین دعا ها و ختم ها ظرفیت مارو من خودم یه خواسته ای داشتم چند سال براش ختم و چله برمیداشتم و هر وقت میخواست تموم شه میگفتم خدایا این دفعه دیگه بشه ولی نمیشد. یعنی او نن خواسته خاصم نمیشد. ولی میدیدم خواسته های دیگه م راحت براورده میشد که شاید براش دعا هم یا رزقی بهم میرسید.یا یه اتفاق بد از سرم برداشته میشد خلاصه عوضش درمیومد. 

شروع کردم به صلوات گاهی به 3 چهار هزار در روز میرسید. یواش یواش حالم انقدر خوب شد که خودم میگفتم خدایا ممنون که خواسته مو اینهمه سال ندادیکه الان این حال خوب و داشته باشم انقدر حالم خوب بود که هممممه ازم انرژی میگرفتن. هیچی دیگه نااحتم نمیکرد. بدترین حرفارو شنیدم بعد چند دیقه خودبخود اروماروم میشدم معجزه صلواته. بعد دو سه ما شروع کردم استغفار دوماهه و مشکلمم حل شد

شروع کردم به صلوات گاهی به 3 چهار هزار در روز میرسید. یواش یواش حالم انقدر خوب شد که خودم میگفتم خدا ...

مشکلت مگه چی بود؟ منم حاجتم ازدواجه 

اگه امضام میخونی برای امام زمانت صلوات بفرست 🥰😍