2777
2789
من متاسفانه فکرم منفی شده دیگه به خودم شک کردم آرزوی ازدواج رو باید به گور ببرم خسته شدم دوس دارم بم ...

منم دقیقا گاهی میگم میخوام بمیرم 

خسته شدم خستههههههه نمیدونم چجوری باید ب خدا بگم اصلا فکرشو نمیکردم درکش در این حد باشه 

اصلا انگار متوجه من نیست 

بعد دخترای دورم رو ک میبینم با ج فرخی میگن ما ب خواسته مون رسیدیم غبطه میخوردم 

دارن روانی میشم 

خسته شدم از خدا کاش خدای منم مثه خدای اونی بود و آرزوش برآورده شد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من متاسفانه فکرم منفی شده دیگه به خودم شک کردم آرزوی ازدواج رو باید به گور ببرم خسته شدم دوس دارم بم ...

همون شور و شوق زندگی باربارا دی آنجلس + قانون توانگری کاترین پاندر رو بخون تغییر میکنه اگه دوست داشتی به دع**ویس هم معرفیت میکنم

الان نی نی سایت میاد منو میکنه توی گونی 😂😂

منم دقیقا گاهی میگم میخوام بمیرم  خسته شدم خستههههههه نمیدونم چجوری باید ب خدا بگم اصلا فکرشو ...

شما هم‌پس عین منید من فکر می کردم من این مشکل دارم نمیتونستم دیگران هم دچار این حس و ناامیدی هستند آخه سن ۳۶ سال کی میخوام ازدواج کنم کی مادر شم خیلی نگرانم و استرس دارم از امام حسین خواستم امسال مشکل ازدواجمو حل کنه 

حس میکنم ته دلت مطمئن ی ک اتفاق نمی افته چون هم تجربه بد داری هم خواهر بزگترت مجرده باید همه اونا ر ...

ب خدا من همش متصور میشم ک میشه اما تا امروز ۱۸ روز نماز استغاثه خوندم دیگه الان عذر دارم نمیتونم بخونم 

ولی وقتی هیج نشونه حتی کوچک نمیبینم بهم حق بده ناامید بشم

ب خدا من همش متصور میشم ک میشه اما تا امروز ۱۸ روز نماز استغاثه خوندم دیگه الان عذر دارم نمیتونم بخو ...

چن وقت ک دعا کردی بعدش دیگ رهاش کن

مثلا اگ چله گرفتی و تموم شد دیگ به اینکه قراره چی پیش بیاد فک نکن

رهاش کن بزار برات اتفاق بیفته 

تو خیلی خودتو عاجز کردی

از زندگیت لذت ببر بزار خدا کارشو بکنه

هر چی خاستمو دارم،هر چی بخامم میگیرم😉خدایاااا شکررررت😚😇
شما هم‌پس عین منید من فکر می کردم من این مشکل دارم نمیتونستم دیگران هم دچار این حس و ناامیدی هستند آ ...

من از تمام ائمه ها خواستم 

دیگه برییییییدم 

من دخترایی ک ب گناه آلوده شدن رو قضاوت نمیکنم 

میگم شاید راه منم همینه ولی من متوجه نمیشم

چن وقت ک دعا کردی بعدش دیگ رهاش کن مثلا اگ چله گرفتی و تموم شد دیگ به اینکه قراره چی پیش بیاد فک نک ...

چ لذتی دقیقا؟

باو منم نیاز ب عشق دارم 

اصلا کی گفت شوهر 

من بلد نیستم با جنس مخالف باید چجوری برخورد کرد 

اصلا طرز تفکرشون رو نمیدونم 

هیچ تجربه ای ندارم ناشی و بی تجربه 

تجربه ی قرار عاشقانه صحبت های عاشقانه

تماس پیام عکس العمل هاش مورد محبت و توجه قرار گرفتن 

حتی فک کردن بهش هم قشنگه

من از تمام ائمه ها خواستم  دیگه برییییییدم  من دخترایی ک ب گناه آلوده شدن رو قضاوت نم ...

چند سالتونه؟کاری از دستمون بر نمیاد فقط باید ناامید نشیم متاسفانه  من بشدت ایمانم ضعیف شده