2777
2789
خسته شدی از بس رفتی سمت خدا؟! نه جانم با قلبت بری هیچ وقت خسته نمیشی به زمان بندی خدا شک نکن رو حس ...

وای منم مشکلم همینه ۳۶ سالمه متاسفانه مورد معرفیمیشه حتی اونیکه هم‌مناسبم نیست جواب مثبت نمیده تعجبم  اذعان خسته شدم  از بس چله دعا مناجات واقعان منم راه رو دیگه گم کردم

تجربه ی شکست عشقی چیزی داشته؟ چند سالگیت اتفاق افتاده؟

از ۱۹ سالگی تا امروز عشق ی طرفه داشتم 

انقد حس بدیه 

بعد تمام دختران سرزمینم از هرکی خوشش اومده اونم خوشش اومده ازش ینی خدا فقط با من لجه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب بعدش چ اتفاقی افتاد ؟

بعدش سنگینی رفت 

بخوام برات مساله رو باز کنم اینجوری بود قضیه :

من و همسرم یه مدتی بود به شدت با هم جنگ داشتیم . سر مسائل خیلیییی پیش پا افتاده . نمیتونستیم با هم رابطه جنسی داشته باشیم و خوب همین موضوع باعث دعوای ما میشد .

ببین کارمون تا جایی رفت که بعد رابطه از همسرم خون میومد!

خوب قاعدتا دکتر رفتیم و دکتر گفت سالمید هردوتون هیچ مشکلی هم ندارید.

دعانویسه بهم گفت ، یه بنده خدایی روی رابطه جنسی تون طلسم نوشته که نتونید با هم باشید و کم کم سرد بشید از هم . همین هم بود به شدتتتت از همسرم سرد شده بودم اونم همین طور.

این درحالی بود که من ۱ کلمه هم به دعانویسه نگفته بودم.فقط اسمم و اسم همسرم و اسم مادرم و اسم مادرشوهرم و تاریخ تولدم و تاریخ تولد همسرم رو پرسید.

بعد ازین که اب دعا رو دادم به خورد همسرم ، کااااملاااا مشکلمون حل شد ! 

وای منم مشکلم همینه ۳۶ سالمه متاسفانه مورد معرفیمیشه حتی اونیکه هم‌مناسبم نیست جواب مثبت نمیده تعجبم ...

خواهر منم ۳۵ سالشه اونم وضعیت شما رو داره انقد افتضاح ک نگم براتون از خواستگارهایی ک براش میاد 

بعد انقد برا خدا توضیح میدم من چی میخوام بعد ی کار دیگه میکنه 

من نمیدونم واقعا 

پس انتخاب و اختیار من چی پس دل من چی 

بعدش سنگینی رفت  بخوام برات مساله رو باز کنم اینجوری بود قضیه : من و همسرم یه مدتی بود به شدت ...

چقد خوب 

خدا رو شکر متوجه شدید 

ولی خداییش من اگه در این مرحله بودم باز امید داشتم ک دعاهام جواب میده

ولی الان در مرحله سینگلی مطلق هستم 

ختی اگه دوست پسر هم داشتم باز دعا میخوندم امید داشتم بیاد منو بگیره

ن الان ک هیج کس نگاهم نمیکنه 

از ۱۹ سالگی تا امروز عشق ی طرفه داشتم  انقد حس بدیه  بعد تمام دختران سرزمینم از هرکی ...

همون شور و شوق زندگی رو بخون درست میشه

اگه خیلی تغییر الگو های ذهنیت سخته میخوای به دع**ویس معرفیت میکنم

خواهر منم ۳۵ سالشه اونم وضعیت شما رو داره انقد افتضاح ک نگم براتون از خواستگارهایی ک براش میاد  ...

اشالله بحق باب الحوائج بخت همه دخترها به زودی زود باز بشه و هه خوشبخت بشن

تو گوگل یه کتاب دیدم خیلی خوب بود ازدواج مثل آب خوردن آسان است  اینو بگیر بخون نویسندش شرایط ...

حس مثبت برا ازدواج برمی‌داره خواستگار میفرسته 

گاهی احساس میکنم اصلا با خدا حرف نمیزنم چون ی چیز دیگه برداشت میکنه من ی چیز دیگه می‌گم

وای منم مشکلم همینه ۳۶ سالمه متاسفانه مورد معرفیمیشه حتی اونیکه هم‌مناسبم نیست جواب مثبت نمیده تعجبم ...

من کامل درکتون میکنم چون خودم تقریبا همچین شرایطی رو دارم 

امااااااا ناامید نشید خواهشن ما خدایی رو داریم که هرناممکنی رو ممکن میکنه فقط باید با تمام وجودمون و فقط بخاطر خودش بریم پیشش و از پیشش هم تکون نخوریم نه بخاطر خواسته هامون 

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻
همون شور و شوق زندگی رو بخون درست میشه اگه خیلی تغییر الگو های ذهنیت سخته میخوای به دع**ویس معرفیت ...

من متاسفانه فکرم منفی شده دیگه به خودم شک کردم آرزوی ازدواج رو باید به گور ببرم خسته شدم دوس دارم بمیرم از تنهایی خسته شدم با خدا هم درد دل می کنم  شرایط وحیم فرق نمی کنه از ۱۸ سالگی  وس داشتم متاهل بشم تا الان که اتفاق نیفته دختر خالم همون ۱۸ سالگی ازدواج کرد دوتا پسر اورو دیگه پسرش باید بره سربازی کم کم من چی هنوز متاهل نشدم نه بچه ای نه امید به زندگی

حس مثبت برا ازدواج برمی‌داره خواستگار میفرسته  گاهی احساس میکنم اصلا با خدا حرف نمیزنم چون ی چ ...

حس میکنم ته دلت مطمئن ی ک اتفاق نمی افته چون هم تجربه بد داری هم خواهر بزگترت مجرده

باید همه اونا رو بریزی بیرون از ذهنت حین دعا کردن مطمئن باشی ک قراره اون کسی ک میخای برات جلو بیاد 

دیوار ذهنی داری بشکنش

تا اتفاق بیفته

هر چی خاستمو دارم،هر چی بخامم میگیرم😉خدایاااا شکررررت😚😇