2777
2789
من اصلا اینجوری فک نمیکردم عزیزم  اصلا باور نداشتم  من از سن کمتر همیشه فک میکردم پیش می ...

ببین عزیزم من تا ته این راهو رفتم در کل جهان افراد تک و توکی وجود دارن که با کار های شیطانی اینکارارو میکنن و شخصا با خود شیطان در ارتباطن یعنی مثلا ممکن تو ایران همچین ادمی شاید ۳ تا وجود داشته باشه و احیانا این سه تا در جاهایی زندگی میکنن ک دو از دسترس باشن تا بهتر کاراشونو انجام بدن و پول های هنگفت و زیادی برای اینکاراشون میگیرن حالا تو فک کن چند درصد ممکنه ک رفته باشن بختتو بسته باشن همچین ادمی پیدا کرده باشن؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخت بستن چیه اخه! عزیزم ماهمه در پناه خدتییم تا خدا نخواد خیچ اتفاقی نمی افته  و خداهم همیشه ...

من خودم دیگه خسته شدم از بس رفتم سمت خدا 

اگه میخواست جواب بده ک تا الان جواب میداد 

میگی همه چیز دست خداست اما خدا تو همون کتاب خودش اشاره کرده ی مشابه این موارد

حسادت و ترس اطرافیانو چ کنیم؟

صدقه + انرژی بالای درونی خودت

با اقتدار باور داشتن به اینکه انرژی اطرافیان روت تاثیر نداره و انرژی خودت چندین برابره

هر روز با اقتدار به خودت تلقین کنی انرژی من خیلی فراتره و بدخواهی دیگران از انرژی خودم پیشی نمیگیرن.

چون با هیچ دعا و نیایشی گشایش نمیشه  اولش خنده داره اما عمق موضوع فاجعه اس

خواستگار داری؟؟ 

میشه اگه امضامو خوندی یه آیت الکرسی برای حل مشکلم بخونی یا حتی فقط یه صلوات 🥺💔  بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب که روز گار بسی فتنه زیر سر دارد بخوان دعای فرج را و نا امید مباش بهشت پاک اجابت هزار در دارد اللهم عجل لولیک الفرج ❤️        
نه بابا چه بخت بستنی فقط اجتماع باش تیپ بزن و روابط عمومیت رو ببر بالا

بیا تاپیک عکسم 

و اینکه من خیلی روابط اجتماعیم بالاست

منتها تو محیط های درستی نبودم 

دیگه محیط رو نمیدونم چجوری انتخاب کنم 

من خودم دیگه خسته شدم از بس رفتم سمت خدا  اگه میخواست جواب بده ک تا الان جواب میداد  میگ ...

باور و ایمان زیاد ب قلبت که نگاه کنی میبینی در تمام مدتی ک داشتی نیایش میکردی ته دلت شک داشتی باور ایمان و کامل نداشتی خدا که با بنده هاش دشمن نیست اذیتت کنه

شما به بستن بخت اعتقاد داری بعد به باطل السحر اعتقاد نداری ؟؟؟؟!!!!!! مثل اینه که شما عاشق کرم کاکا ...

ب دعا نویس اعتقاد ندارم 

خودم تلاش کردم با دعا و نماز و ... ولی نتیجه ندیدم 

بعد پول بدم ب یکی آخرشم متوجه نشدم چی شد

صدمه های عاطفی گذشتت افکار منفیت راجع به ازدواج و عشق ترس اطرافیانت حسادت اطرافیانت همه اینا ...

افکار منفی طبیعیه چون آدم ی سری موارد رو میشنوه نگران میشه

شکست در گذشته داشتم همش ی طرفه ی طرفه 

دیگه داغووووون شدم‌ 

حسادت ک نگم برات اصلا کسی نیومده تو زندگیم همه میگن وای ب تو میاد ی کیس عالی بیاد تو زندگیت

یا ی سری ها میگن وااااا تو فک کردی کی هستی 

دور کردم از خودم اینا رو ولی بازم فائده نداشته 

بزار برات مثال بزنم

منم شدیدا اعتقاد داشتم که این چیزا چرته و ..

خلاصه بگم نحسی افتاده بود توی زندگیم

خوب زدم توی اینترنت ، پرس و جو‌ کردم از دیگران . نماز ، دعا ، آب قران ، قران ، اذکار خدا ، دخیل ، صدقه ، خیرات ، نذر،روزه و.... 

نشد که نشد

یه جایی دیدم یه دعانویسی هست که خیلی ارزون میگیره . گفتم اینم تیری در تاریکی . زنگ زدم بهش ، گفت فلان ایه قران رو بخون به اب ۴۰ روز بخور

ببین همون چند روز اول کاااااملللل نحسیه رفت