2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی یکی بهت میگه بختت بستست به این معنی نیست که حتما دعا و طلسم داری

کسی بهم نگفته خودم حس میکنم 

چون خیلی خنده داره هیج دعایی تاثیر نداره 

اصلا واقعا دعا واقعیه ؟؟؟؟

بخت بستن چیه اخه!

عزیزم ماهمه در پناه خدتییم تا خدا نخواد خیچ اتفاقی نمی افته 

و خداهم همیشه خیر مارو میدونه ولی عقلِ ما نمیرسه به حکمت حدا و تینجوری برداشت میکنیم

بهش نزدیک شو و بگو من همه چی رو میسپارم به خودت و این صبوری خیلی برام سخته اما چون مطمئنم تو بهترینارو برام میخوای پس عمیقاو قلبا توکل میکنم به خودت

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻
پس چیه ؟  اخه به منم گفتن

صدمه های عاطفی گذشتت

افکار منفیت راجع به ازدواج و عشق

ترس اطرافیانت

حسادت اطرافیانت

همه اینا میتونه بخت رو ببنده

حتی وقتی رابطه ای الان به صلاحت نیست اصطلاحا میگن بختت بستست

کسی بهم نگفته خودم حس میکنم  چون خیلی خنده داره هیج دعایی تاثیر نداره  اصلا واقعا دعا وا ...

اره دعایی ک از قران باشه ن ک قرانو برعکس بزارن و بنویسن 

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

مگه بخت چمدونه که میبندن😂😂😂😂

هیچ وقت هیچکی بدبختیو حس نمیکنه بدبختی یعنی اینکه اینقد دلتونو بشکنن نتونین به هیچکی بگین اگه هم بگین میگن همش توهمه چراااا مردم فکر میکنن اونی که مدرکش بالاست یا اونی که پولش زیاده یا اونی که طرفدار داره جایز الخطاس و مثل آب دریا پاکو زلاله و بدجنسی همه از آدم ساده هاست آخه ما آدمای ساده فقط باید بدبختی تو سرو رومون گیر کنه 😭😭😭این اصلا عدالت زندگی نیست چرا فقط ما دخترا باید تو زندگی زجر بکشیم نتونیم حرفمونو بزبون بیاریم باید دهنمون همش بسته باشه حرف بزنیم میگن رنده ساکت بشیم دلمون باد میکنه  آخ دنیاااا خواستم زندگی کنم هااااا این شد بدبختی روزگارم باید فقط دوندگی کنم آخرش وقتی چیزی بگم بهم بگن توهمه  چرااا پسرا اینقد بی رحمن  از کل زندگی فقط سوز اشکش نسیبمون شد مهم نیست دنیا به کامتون خدایا هر چی گفتیم به امید تو هیچ امیدی نرسید  تاریکی شب اونقدرا هم ترسناک نیست ترسناک زندگیه شوم منه که باختم تو همه چی 
صدمه های عاطفی گذشتت افکار منفیت راجع به ازدواج و عشق ترس اطرافیانت حسادت اطرافیانت همه اینا ...

دقیقا همینه

خودت دوست داشته باش، عاشق خودت باش و محتاج محبت دیگران نباش