2777
2789
عنوان

قوی تر شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 856 بازدید | 74 پست
تولدت مبارک خانم قوی  آفرین به ارادت  ایشا الله همیشه حالت مثل الانت خوب باشه .

مرسی عزیزم

فداااات😘😘😍

پایان فعالیتم توی این سایت....اگه توی تاپیکی حرفی زدم که باعث رنجشتون شده حلالم کنید..

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دمت گرم ، تولدت هم مبارک😍😍💕 دقیقا اگه توقع نداشته باشیم ، زندگی خیلی بهتره..

فدااات😍😍😘

دقیقا عزیزم 

پایان فعالیتم توی این سایت....اگه توی تاپیکی حرفی زدم که باعث رنجشتون شده حلالم کنید..

تولدت مبارک عزیزم خیلی باید قوی باشی که انتظار از کسی نداشته باشی من که هنوز نتونستم خیلی هم عالی

فذات عزیزم

باور کن یه حس خیلی خوبیه 

آخه چجوری نظر بقیه و رفتاراشون برامون مهم نباشه هرجور شده آدم اذیت میشه 

اول باید یاد بگیری خودت رو دوست داشته باشی کسی که خودش رو دوست داشته باشه اولویت اول خودشه بخاطر بقیه روح و روانش رو بهم نمیریزه 

تولدت مبارک 🌺 خیلی خوبه که حداقل خودت میتونی تنهایی خوش بگذرونی من که خیلی وقته خودمو فراموش کردم

مرسی

فقط خودت برای خودت می مونی تنها کسی که میتونه حالت رو خوب کنه فقط خودتی 

اگر واقعا دلی حالت خوبه خیلی خوبه ولی اگه داری تظاهر می کنی و از ته دل غمگینی این خوب نیست گلم

نه باور کن خیلی خوشحالم الان هم آهنگ زدم کلی رقصیدم با دخترم