2777
2789
عنوان

قوی تر شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 827 بازدید | 74 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تولدت مبارک عزیزم خیلی باید قوی باشی که انتظار از کسی نداشته باشی من که هنوز نتونستم خیلی هم عالی

خدایا به هر کجا رفتم و هر چیزی که نگاه کردم فقط تو رو دیدم %زندگی پارادوکس عجیبیه ی چیز باارزش بی ارزش
چه کیفی کردی  منم خیلی وقتا تنهایی میرم بیرون

منم خیلی وقته برا خودم زندگی میکنم ولی این اولین تولدی بود که خودم برای خودم گرفتم خیلی حس خوبی بود 

انسانیت......

تولدت مبارک 😍

إن شاء اللّٰه بهترین سال زندگیتون باشه 😍😃

❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️......❤️اللّٰهم عَجِل لِولیک الفرج❤️🥺😍🤲🏻.دوستای گلم اگه میشه برای حاجتم برام صلوات بفرستید یاحمد بخونید 💟🧕🏻👩‍❤️‍👩اگه خوندید بهم بگیدتا منم براتون بخونم😍🥺💕🙏🏻.جدیداً‌خیلیا‌‌دَم‌از‌‌تنهایی‌میزنن‌‌..مثل‌اینکہ‌آیہ..«یا‌رفیق‌من‌لا‌رفیق‌لہ...»رو‌فراموش‌کردن :)🌫️❤️🥲🧠🥺....لبخند تو، به تو چهره ای مثبت می دهد که باعث می شود مردم در کنارت احساس راحتی کنند. (لس براون)☺️💚🌱....... «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگوید‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو🪐🫂 إن شاء اللّٰه همگی عاقبت بخیر و سعادتمند شیم🤲🏻🥺😍
چقدر خوبه ادم ب این مرحله برسع ک هیییییچ توقعی از هیچکس نداشته باشع و خودش دلیل حال خوب خودش باشع وا ...

مرسی عزیزم تقریبا دوساله دارم روی خودم کار میکنم و خداروشکر نتیجش رو هم دارم میبینم 

انسانیت......

تولدت مبارک باشه آرزو دارم به هرچی ارزونه برسی  آفرین قوی بودن خیلی خوبه چجوری میتونی اینجوری ...

مرسی عزیزم دوسال تقریبا زمان برده که بتونم بیخیال باشم و خودم اولویت خودم باشم 

انسانیت......