2777
2789
عنوان

میترسم بمیرم...

484 بازدید | 24 پست

دیگه واقعا خسته شدم بریدم کم آوردم دیگه فکری جز خودکشی ندارم راهی ندارم جایی ندارم چیکار کنم جرعت خودکشی ندارم تورو خدا نگید خودکشی کار آدم های ضعیفه چون خیلی ادای قوی ها رو در آوردم دیگه نمیشه نمیتونم این زندگی تحمل همین دنیا برام جهنمه به خود خدا که جهنم من تو این دنیا دیدم این زندگی جهنمه برام کااش قدرت خودکشی داشتم اما میدونم آخر هم مجبورم قید این دنیا رو بزنم قید همه چیو بزنم فقط این دنیا رو دیگه نبینم 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من فکر کردم دیگه آدم شده خوب شده دیگه اشتباه نمیکنه اما هنوز حتی اشتباه شو ترک نکرده و باهاشه همیشه از همه می‌شنوم که میگن شوهرت با یکی دیدیم یا میگن باهاش ازدواج کرده و زنشه چجوری میتونی تحمل کنی

خودتو چرا بکشی!!؟؟؟

ازش جدا شو اگر میتونی و مستقل حتی تو یه اتاق زندگی کن

اونم ولش کن خیانت بکنه 

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳
چرا عزیززم؟ میخوای باهم حرف بزنیم شاید اروم شدی منم روزای سختییی رو پشت سر گذاشتم ولی  الان ...

من روزهای خیلی سختی دیدم اما بخشیدم این آخرین فرصتی بود که بهش داده بودم دیگه نمی‌دونم چیکار کنم فقط دلم میخواد بمیرم