2777
2789
عنوان

چاقی پشت کمر

4759 بازدید | 29 پست

دوستان من این مشکلو دارم خیلی بدم میاد ازش باعث میشه لباس مجلسی خوب نشینه رو تنم. چیکار کنم؟!😐

از تنهایی ورزش کردن خوشم نمیاد نمی تونم باشگاه هم برم کسی این مشکلو داشته؟ با چه رژیم و ورزشی درست شده؟😞

🌻💜🌻💜🌻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط یه مدت واسه یه مشکلی رژیم مایعات داشتم خوب شده بودم ولی رژیمش خیلی سخت بود

اگه میخوای رژیم بگیری ،من رژیم دارم دکتر بهم داده ،بهت بدم رژیم بگیر ، سخت نیست زیاد 

من تازه یه هفته س شروع کردم 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
منم ایجورم شاید با گن حل بشه

یه گن فاق بلند خریدم شکممو جمع کرد ولی اون قسمت مشخص تر شد گنی که تا بالای اون قسمت خط سوتینو بگیره پیدا نکردم نمی دونم اصلا هست یا نه

🌻💜🌻💜🌻
اگه میخوای رژیم بگیری ،من رژیم دارم دکتر بهم داده ،بهت بدم رژیم بگیر ، سخت نیست زیاد  من تازه ...

اره، البته من برنامه ی خاص رژیمیو دنبال نمی کنم فقط نون و برنج و شیرینی جاتمو کم می کنم.

اگه تجربه ی خاصی از رژیم داری بهم بگو لطفا

🌻💜🌻💜🌻
یه گن فاق بلند خریدم شکممو جمع کرد ولی اون قسمت مشخص تر شد گنی که تا بالای اون قسمت خط سوتینو بگیره ...

گن ساعت شنی مخصوص ماهاست که این مشکلو داریم 

من میپوشم ورزش میکنم بشدت تاثیرگذار بود

دقیقا منم همینجوریم  الان یکماهه دارم ورزش میکنم فوق العاده تاثیر گذاشته  و به خودم ...

خودت ورزش می کنی یا باشگاه می ری من می خوام دمبل بخرم خودم ورزش کنم ولی سخته واسم اراده ی تنهایی ورزش کردنو ندارم

🌻💜🌻💜🌻
منم ایجورم شاید با گن حل بشه

من اینطوری بودم چند سال پیش. افتادم به پیاده روی. الان 5 ساله پیاده روی میکنم دیگه برنگشت.  نمیشه راحت هرچی خواست خورد بعدم تحرک نداشت بعد رو فرم بود. 

چیزی که مهمه اینه که کلا چاقی یعنی بیماری. تنبلی نکن ازکم ورزش شروع کن بعدا زیادش کن

خواهرم بچه کوچیک داره توخونه ورزش میکنه

من میرم پارک واسه پیادهروری