2777
2789
عنوان

درمان شپش

| مشاهده متن کامل بحث + 20252 بازدید | 75 پست
روزی یه بار کل خونه رو سم میزنم بعدشم جارو برقی دیسک کمرم دارم حالا این وسطا مریضی جدیدیم گرفتیم همی ...

ببین اینکارارو من کردم جواب گرفتم محلول دایلیس بگیر از داروخونه بزن دستورش رو خودش نوشته دوبار باید ب فاصله یک هفته بزنی بعد ک زدی کل خونتو پیف پاف بزن جارو بزن و چیزایی مثل ملافه و کش مو و روسری و چادر و اینارو با ابجوش بشور.ی چیز دیگم میگم استفاده کن :یه قاشق تخمای داخل اسپند ک مشکیه رو بکوب با ی لیوان اب بجوشون بعد از حموم اومدی اسپری کن کل موهات خیس کن باهاش بعد بزار خشک بشه دیگ محاله ببینی شپش همه ی اینارو انجام دادم به علاوه اتو کردن موهام از ریشه تا پایین لایه نازک بگیر اتو کن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم عزیزم ..مگه چقده قیمتش ؟

چن سال پیش 150.ولی خب راحل قطعی هستا 

افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید ب:  اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو می‌نویسم💕

مرسی عزیزم منم دخترم شپش زده اینقد سرکه میزنیم دیگه نابود شدیم 😔 از لحاظ روحی کامل بهم ریختم 

سرکه فایده نداره یه شونه هست از کالای پزشکی شهرتون بگیرید اسم شونه لیندا نیت هست عالیه امتحان کنید البته قبلش سر دخترتون رو حتما چرب کنید

قیمتش هم 45 هزار تومن بود..

من معجزه گرفتم ۲۰ البته قمم و اصل این دارو تو قم تولید  میشه 

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید

قیمتش چنده؟!

چن سال 150.الان حتما گرون تره. ولی خب ارزش داره چون از دست شپشا خلاص میشه 

افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید ب:  اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو می‌نویسم💕

مرسی عزیزم منم دخترم شپش زده اینقد سرکه میزنیم دیگه نابود شدیم 😔 از لحاظ روحی کامل بهم ریختم 

ببین عزیزم هر شب بچه رو بشون،شروع کن براش قصه گفتن و بعد کامل موهاشو خیلی باحوصله چک کن تا تمام رشک موهارو بیرون بکشی،بچه باید سرگرم شه تا همکاری کنه چون زمانبره

سرش رو با شامپوی ضد شپش طبق دستور بشور

ولی مهم ترین کار جدا کردن رشکه

موهاش اگه بلنده کارت خیلی سخته

من اینجا ریشه در خاکم، من اینجا عاشق این خاک ، اگر آلوده یا پاکم، من اینجا تا نفس باقیست میمانم، من از اینجا چه میخواهم نميدانم. ......
یعنی تخم هارو هم از بین میبره؟

آره کامل. واقعا ما خودمون زدیم عالی بوده. 

تو ی شب همه چی تموم میشه 

اخه شوهرم که موهاش کمه هم داره به کوتاهی نیست عزیزم ..کلی من و دخترم به موهامون رسیدگی کردیم خیلی بل ...

عزیز فقط و فقط برو عطاری یه قطره هس شبیه پنی سیلین بگو برا شپش میخام یبار بزنی حله حتی ب دوبار نمیکشه... خوب میشین برا سلامتی دعا کن گلم 😘 😘 

چن سال 150.الان حتما گرون تره. ولی خب ارزش داره چون از دست شپشا خلاص میشه 

حتی رشک هاروهم ازبین میبره؟!چون بخداخسته شدم ۱سال ونیمه درگیرم هرراهی وهرکاری نتونستم خلاص شم البته ازوقتی عروسی کردم اینطوری شد چون خاهرشوهرام دارن!

آرامم (همسرم)!میدونی رفتنت با من چیکار کرد؟انگار یکی هزاران بار قلبمو زیر پاش له کرد انگار یهو وارد یه چاه سیاه تاریک شدم انگار یکی منو تو یه سیاره دیگه تک و تنها ول کرده و رفته رفتنت برام یه گودال سیاه  ساخت که همیشه دارم بهش نگاه میکنم همه میگن:” احمق نباش اون دیگه نمیاد.”ولی من با خنده میگم:” اون خیلی دوسم داشت،میاد،میدونم که میاد.”و منه احمق قلب پودر شدمو تو دستم گرفتم و هنوزم منتظرم تو بیای.

با احترام استار عزیز  ❤️

تجربه شخصی ِ من

در صورت مشاهده شپش و رشک ، بدون کوچکترین معطلی، بدون لحظه‌ای تردید، بهترین کار کوتاهی موها مدل پیکسی هست خیلی خیلی کوتاه

اگر اهلش باشید که با ماشین بزنید بزرگترین لطف رو در حق ِ سر و گردن و کتف‌های خودتون کردید.

هم کله‌ی گرامی یک باد خنکی بهش میخوره 😍

هم اینکه یک تنوع بسیار شیک و باحال هست

هم میتونید بعد از اون به موهاتون اساااااسی رسیدگی کنید و تقویت کنید

هم اینکه لازم نیست روزها و ساعت‌ها وقت بگذارید زیر دوش حمام موها رو شونه کنید که این خودش ریزش مو به همراه دارا و چون قبلش مواد چرب مثل سس مایونز یا روغن زیتون زدید اینم خودش باعث ریزش بیشتر میشه که کلافه‌کننده هست

شپش سر جدای از خارش و حساسیت و آلرژی زا بودن ، بنظر من یک بحران روحی خیلی بدی ایجاد میکنه

من گذروندم خیلی خیلی سخت بود واسم حس اینکه الان چی تو سرم هست 😥

من ۹ روز طول کشید و تمام شد . ولی نگم براتون از گردن دردی که بعدش سراغم اومد 

نگم از اون ۹ روزی که با اشک اتاق و تخت و تشک رو رسیدگی میکردم

بحران روحی‌ش خیلی بده

در نهایت به این نتیجه رسیدم کاش با مخالفت همسرم برای کوتاه کردن موها مقابله میکردم و اون همه اذیت نمی‌شدم.

ببین عزیزم هر شب بچه رو بشون،شروع کن براش قصه گفتن و بعد کامل موهاشو خیلی باحوصله چک کن تا تمام رشک ...

ممنونم عزیزم یه هفتست دارم این کارو میکنم سرمون رو تمیز میکنیم سرکه میزنیم هر روز حمام خونه رو سم میزنم ولی بازم هستن 

حتی رشک هاروهم ازبین میبره؟!چون بخداخسته شدم ۱سال ونیمه درگیرم هرراهی وهرکاری نتونستم خلاص شم البته ...

محلول دایلیس هم میگن حتی تخم هارم پوچ میکنه منم زدم جواب گرفتم به علاوه اسپند ببین بالاتر تجربمو نوشتم بخون