2777
2789

جذاب فقط خودم

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

? Taval 

بله؟؟؟ بفرمایددد

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

جديدا آدم هايي كه درونگران نه به شدت البته برام خيلي جذابن قبلا با نامزدم سر اين موضوع خيلي مشكل داشتم

اونايي كه يه اقتدار دروني دارن

اهل خودنمايي نيستن

سر هر موضوعي اظهار نظر نميكنن

بادرك و شعور هستن و آگاه هستن

عزت نفس و اعتماد به نفس بالايي دارن

زياد حرف نميزنن زياد الكي و بي دليل شلوغش نميكنن

و از لحاظ ظاهري هميشه مرتب هستن

😂😂😂😂😂😂 تو و یه کاربر دیگه خیلی کاربریتونو میبنم خواستم بشمارم و استانه صبرتو بسنجم😁😂

سنجیده شد؟😂😂😂 

نتیجه چیست

سنجیده شد؟😂😂😂  نتیجه چیست

نخیر نذاشتی کامل بسنجم که ، بار اخر خندم گرفت😂😂😂😂😂

ولی خب نسبتا صبوری😂😂

خودم بودم از بار سوم دیگه فحش میدادم😂😂😂😂😂

نخیر نذاشتی کامل بسنجم که ، بار اخر خندم گرفت😂😂😂😂😂 ولی خب نسبتا صبوری😂😂 خودم بودم از بار سو ...

😂😂😂😂😂تا سه نشه بازی نشه 

من فکر کردم پستام برات نمیاد

😂 اون یکی کاربر چیشد 

صبرشو سنجیدی؟

😂😂😂😂😂تا سه نشه بازی نشه  من فکر کردم پستام برات نمیاد 😂 اون یکی کاربر چیشد  صبرشو ...

وای😂😂😂😂عاشقتم ، چه مثبت اندیشی😂😂😂😂

اونم خیلییی باحال بود غش کردم از دستش😂

اولش با جانم و عزیزم و بفرمایید و اینا شروع کرد

تهش ۵ ردیف پوکرفیس میداد😂😂😂😂

وای😂😂😂😂عاشقتم ، چه مثبت اندیشی😂😂😂😂 اونم خیلییی باحال بود غش کردم از دستش😂 اولش با جانم و ...

تازه از دست نی نی یارا شاکی بودم که این چه وضعیه که پستام نمیره براش    

😂😂😂😂فقططط بگو کی بوددد 

تازه از دست نی نی یارا شاکی بودم که این چه وضعیه که پستام نمیره براش     😂😂😂😂فقططط ...

وای تاول😂😂😂😂😂پشیمون شدم چرا زود گفتم بهت😂😂😂

Fati98بود اون😂

وای تاول😂😂😂😂😂پشیمون شدم چرا زود گفتم بهت😂😂😂 Fati98بود اون😂

😂😂😂😂تازه داشتم به سمت جانم گفتن میرفتم که گفتی 😂 

بلی درسته😂