2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم 😒😒😒😑😑

118 بازدید | 12 پست

پدرم خیلی آدم بیرحمیه . از اول بیرحم بود ! همیشه کتک میزد که هیچی اعتقاد داشت که کتک زدن فایده داره . مهمترین ویژگیش خساست بود . بچه که بودم مثلا میگفتم یه چیزی میخام فقط بدونه چیز ارزون واسم نمیگرفت . دلمو میشکوند بخاطر یه خوراکی ضایعم میکرد . کتکم میزد . بهم اهمیت نمیداد تا خوده الان که ۲۰سالمه یبارم تو خونه یه نظر ندادم . هرکاری میکنم برعکسشو میکنه یعنی اگه بگم بریم مسافرت دیگه تا ده سال نمیبره ! هیچوقت تو عمرش بهم نگفته آفرین . کاراش باعث شد هیچوقت هیچ دوستی نداشته باشم چون با همسایه دوست میشدم میزدش تو سر من ! با همکلاسی دوست میشدم میزدش تو سرم ! من هیچ قدرتی نداشتم 😒😒😒😑😑بعد جالبه بعصی ادمای نادون منو ادیت میکردن و میخندیدن که تقصیر توعه !!! شما به کسی که یه مشکلی داره یا بدبخت و بی پناهه میگید تقصیر توعه ؟؟؟؟ خیلی اوقات حتی اومده منو بکشه . هیچوقت یه لباس خوبم تنم نکردم . البته این فقط نیست مادرمم آدم بیرحمیه . کلا هردوشون آدمایی بودن که هیچوقت تو این ۲۰ سال یه خواستگارم واسم نیومد ! من از چشم اونا میبینم 😒😒😒😑😑😑🥺🥺💔💔

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

دعازیادبخون وبخداوائمه متوسل بشوتاخاستگارخوب بیادبری سرزندگیت درس ام بخون حتما

خیلی دعا خوندم اما نشد ! بخاطر اینکه خانواده درست حسابی ندارم بالاخره اینجا ایرانه ! رفتم پیش یه دعانویس که دعا برام بنویسه اونم نشد ترسیدم 😑😑😑😭😭😭😭😭😭

خیلی دعا خوندم اما نشد ! بخاطر اینکه خانواده درست حسابی ندارم بالاخره اینجا ایرانه ! رفتم پیش یه دعا ...

چرادعاندادخب دلیلش چیه ازگوگل دعابرای بازشدن بخت بگیربخون 

چِقَدرِ زیبایَندِ آنانِ کِه ازِ ریشِه خوبَند!🤍🍃
من فقط بخاطر اینکه ب فکر قدم نبودن ناراحتم ازشون و مشکلات روحی ک منتقل کردن مث افسردگی و کمبود عزت ...

من تموم ضربه های زندگیمو از پدرمادرم خوردم . و خانواده هاشون . خانواده پدرم حتی یکبار نیومدن ببینن بچه برادرشون کیه !! خانواده مادرمم اومدن ولی فقط تحقیرمون کردن خوردمون کردن . الان یه ادمی هستم که یک کلمه هم نمیتونه حرف بزنه

چرادعاندادخب دلیلش چیه ازگوگل دعابرای بازشدن بخت بگیربخون 

نه میداد ولی من خیلی ترسیدم چون میگن آدمو گرفتار میکنه . بعدشم انقد نذر کردم امامزاده رفتم دخیل بستم فایده نداره!خسته شدم . مثل این میمونه که درس نخونی بعد بری دعا کنی امتحانت ۲۰ بشه ! خانواده مهمترین چیزه

نه میداد ولی من خیلی ترسیدم چون میگن آدمو گرفتار میکنه . بعدشم انقد نذر کردم امامزاده رفتم دخیل بستم ...

اره خب عزیزم ابجی یاداداش نداری؟بامامانت صحبت کن خب بعدشم وقتی خانواده هامتوجه اشتباهشون میشه ک فایده نداره

چِقَدرِ زیبایَندِ آنانِ کِه ازِ ریشِه خوبَند!🤍🍃
من تموم ضربه های زندگیمو از پدرمادرم خوردم . و خانواده هاشون . خانواده پدرم حتی یکبار نیومدن ببینن ب ...

درکت می کنم منم مث توام خیلی داغونم

من ؛ هر روز به امید مرگ ؛ زندگی می کنم ...