2777
2789

منم این مشکل رو دارم به خاطر گذشته مونه که زیاد رفت و آمد نکردیم حرف نزدیم 

تنها راهشم اینه یه جا کار کنی انقد مشتری بیاد مجبور 

باشی حرف بزنی تا زبونت روون بش

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻متاهل🩵

منم قبلا دقیقا مثل شما بودم شایدم خیلی خجالتی با اینکه تو‌محیط فرهنگی کار میکردم.

اما  شاید باورت نشه الان مدرس کلاسهای فن بیان هستم😃

هرکسی  منو میبنه باور نمیکنه من  همون فرد سه چهار سال پیش باشم

تو هم میتونی خیلی قوی تر باشی این خصوصیت قابل تغییره

ففط زمان باید بزاری برای خودت

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

تاثیر داره؟ اخه من بچه کوچیک دارم شوهرم هم فکرنکنم احازه بده

خیلیییی همش برمی گرده به تو اجتماع بودن تو موقعیت های مختلف مجبور بشی صحبت کنی راجب هر چیزی

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻متاهل🩵

خجالتی نیستم فقط تو جمع حرفی به ذهنم نمیرسه بزنم. 

منم عین شمام اصن گفتن یه جمله سخته برام که کلمه ها رو مرتب  کنم بگم 

یا چجوری حرف بقیه رو ادامه بدم 

درد بدیه بقیه درک نمیکنن چی میگیم

منم عین شمام اصن گفتن یه جمله سخته برام که کلمه ها رو مرتب  کنم بگم  یا چجوری حرف بقیه رو ...

اره. یه بار یه نفر بانیش وکنایه گفت که میخوایم ارتباط برگرار کنیم صمیمی بشیم ولی تو حرف نمیزنی که

کارهای که خودم کردم رو میگم

شما میتوتید نمونه های دیگه انجام بدید  یا تاحد میتونید اینا رو انجام بدید

مطالعه کتابم رو بردم بالا   کتاب های علمی.روانشناسی.انگیزشی

هرشب حداقل ۱۰ صفحه مطالعه داشتم این باعث میشه اطلاعاتت بره بالا تو جمع بتونی راجب یه مسله صحبت کنی

دوم  کلاسای فروش رفتم

سوم ارتباطم تو اجتماع بیشتر کردم  با ادم های متفاوتی اشنا شدم  

کارهای که خودم کردم رو میگم شما میتوتید نمونه های دیگه انجام بدید  یا تاحد میتونید اینا رو انج ...

کلاس فروش چیه؟