2777
2789
عنوان

امروز 3 تا مهدکودک تو شهرک غرب رفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 21151 بازدید | 98 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
لیلی جون وافعا استخر داره؟ پس چرا من ندیدم؟ اونجا هم اون خانومی که برام توضیح داد چیزی درمورد استخر نگفت. میشه یکم درمورد مهد توضیح بدی؟ شما که 2 ساله دخترتون میره بهتر میتونی نظر بدی در مورد اونجا
دختر شما چند سالشه؟ نگهداریشون درمورد بچه هایی که یکم شیطون باشن خوبه؟ آموزشهاشون چی؟ به من گفتن آموزشها با بازی و شعر و ... هستش که فکر میکنم حداقل درمورد پسر من این مورد خیلی خوبه. مواقعی که بچه ها رو میبرن اون پارک دم مهد میتونن واقعا خوب مواظبشون باشن که یه وقت خدای نکرده بچه ای بلایی سرش نیاد یا گم نشه؟
سلام دوستان منم تقریبا 2 ماهه که دنبال یه مهد خوب تو این منطقه (شهرک غرب و سعادت آباد)هستم پسرم الان 3 سال و 3 ماهشه تقریبا 7. 8 تا مهد رو از نزدیک دیدم مژده . طراوت .نمو. تیام . راه رشد . گلهای معطر. اردیبهشت و مهد مجتمع روشنگر
2804
ولی هنوز دقیق نمیدونم کدوم واقعا بهتره راه رشد که رزرو کرد برای سال آینده.در مجموع بنظر باتجربه و خبره میومدن تو کارشون مژده هم گفت دی ماه تماس بگیرین تیام هم بالکل گفت ظرفیت نداریم بفرمایید! در ضمن تو مژده و تیام بچه ها با کفش بودن . راه رشد رو متوجه نشدم طراوت بهشون دمپایی میدادن ولی خود پرسنل با دمپایی بیرون میرفتن تو کلاسا !برخورد مدیرشون خوب بود اردیبهشت موقع بازدید گقتن صبر کنید بهشون زنگ زدن که آماده بشن!خیلی سرو صدا بود برای بچه ها کارتون گذاشته بودن!
اما در مورد خود مهد بگم که: معیارهای هر کسی با هم فرق داره. من از آموزش اینجا راضیم ولی زبان خیلی قوی کار نمیشه که برام زیاد مهم نیست چون همین قدر که دخترم بهترین روزای عمرشو با شادی و خوشحالی تو این مهد تجربه کرد برام یه دنیا ارزش داره. همین که در مهد و کلاساش به روی والدین بازه خیلی خوبه. فکر نمیکنم هیچ جا چنین امکانی به اولیا بده. در ضمن قدمت این مهد حدودا 23-24 سال هست و کسی که این مهد رو به من معرفی کرد الان خودش تو خارج از ایران از دانشگاه فارغ التحصیل شده و خودش تو بچگی تو این مهد بوده
2805
تقریبا تمام بچه هایی که از این مهد فارغالتحصیل میشن برای همیشه رابطشونو با اینجا حفظ میکنن و این رابطه خیلی قشنگ و پر از معنیه. مدیریتش بسیار ببرام قابل احترامه و با تمام وجود از انتخاب این مهد راضیم. ولی باز این ها نظر شخصی منه و ممکنه نظر شمارو تامین نکنه. امیدوارم تو انتخاب مهد موفق باشید
مرسی لیلی جون از اینکه وقت گذاشتی و توضیح دادی. برای منم مهم ترین چیز محیط شاد و قابل اعتماد هستش. آموزش در درجه دومه بخصوص تو سن ورود به مهدکودک. راستش مهد مهستانو فکر میکنم محیطش یکم خشک باشه. حالا میرم یه بار دیگه نمو و با دقت بیشتری میبینم و سوالاتمو میپرسم چون یکم پسر من شیطونه و بخصوص تو محیطهای باز مثل پارک اصلا یه جا نمیمونه و همش باید دنبالش باشیم
2801