2777
2789
عنوان

دوست بیمعرفت

193 بازدید | 6 پست

سلام نی نی سایتیا خوبید خوشید ؟ امیدوارم هر جا هستین حال دلتون عالی باشه . دوستای گلم من تو مدرسه با ی دختره یسالم نمیشه که دوستم اذر ماه بیاد میشه یسال بعد در طول دوستیمون مسخره بازی در میاورد و من خب دوست نداشتم رفتاراشو‌ و باهاش قهر میکردم و بعضی اوقات خودم پیام میدادم که خوبی و فلان و اینا بعد ما قرار گذاشتیم امسال پیش هم بشینیم نشستیما اما بعد دو هفته رفت پیش کسی که هی پشت سرش پیش من حرف میزد من اونروز کارد میزدی خونم در نمیومد از اونروز که یه هفته میشه باهاش حرف نمیزنم ببینید قهر نیستم فقط میخوام مثل خودش باهاش رفتار کنم . چندباری بود ازین کارا میکرد و میبخشیدمش اما این اخرین باره و دیگه دوست نمیشم باهاش . ازتون راهنمایی میخواستم که چجوری تنهایی حالم خوب باشه و بتونم حرصشو‌ در بیارم و یذره اتیشم بخوابه . ممنون میشم راهنمایی کنین...

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏

دوستا همینن مال منم همشون بهم نارو زدن و الکی قطع رابطه کردن ...ادم گربه سگ خونش دوستش باشن بهتره تا این اینجور ادما ......

و منی ک از دل تاریکی ب اوج خورشید رسیدم🌎💫️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

با یکی دیگ صمیمی شو ب اونم توجه نکن

نمیتونم صمیمی شم چون هر دوستی داشتم اونجوری از آب درومده

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏
دوستا همینن مال منم همشون بهم نارو زدن و الکی قطع رابطه کردن ...ادم گربه سگ خونش دوستش باشن بهتره تا ...

واقعا همینطوره

پس خودتو با درس خوندن مشغول کن 

مرسی از راهنماییت ولی همین که هرروز میبینمش حالمو‌ بهم میزنه