2777
2789

من یه ماه پیش درد داشتم رفتم از ویتامین د۳ ام ۱۸ بود دکتر دوتا امپول داد

امروز دومی شو زدم اینقدر استخونام درد میکنن که نگم

منم مچ درد زیاد داشتم دکترا گفتن از استرس و فکرو خیاله عصب هات ضعیف میشن

مال منم همینجوری شده😭😭😭😭

و در آخر هم این دنیا به من ی وطن بدهکاره ک توش فقط ب زندگی کردن فک کنم ن رفتن✈️تقاضای دوستی قبول نمیکنم ممنون که درخواست نمیکنید🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند سالته ؟

منم همین بودم زانو درد شدید لگنم وحشتناک درد میکرد 

ویتامین دی خوردم کلسیم خوردم آمپول زدم 

بعد از ۳ سال فهمیدم روماتیسم دارم متاسفانه پیگیری نکردم چون پدر دلسوزی بالا سرم نیست شما اگه توانشو داری حتما دنبالش بیفت

ولی امتحان کردم وقتی گرمی میخورم خیلی بهترم خداروشکر 

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
اره ، شاید کمبود کلسیم هم باشه

نمیدونم کلسیم زده نرمال

ولی پاهام تق تق صدا میده من اصلا شیر و لبنبات نمیخوردم،تعجب کردم قرص کلسیمم همینطور ولی دیدم نرماله،نمیدونم چیه این درد استخون

چند سالته ؟ منم همین بودم زانو درد شدید لگنم وحشتناک درد میکرد  ویتامین دی خوردم کلسیم خوردم ...

۳۴ سالمه،راستش نمیدونم دکتر چندتا سوال پرسید گفت احتمالش نیست

انشاءالله شمام زود خوب بشید

من مچ دستم و انگشتام،دست،پا 

۳۴ سالمه،راستش نمیدونم دکتر چندتا سوال پرسید گفت احتمالش نیست انشاءالله شمام زود خوب بشید من مچ دس ...

اعضایی که شما اسم بردید من تق تق صدا میکنه 

همش ۲۰ سالمه

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
یه سری فاکتورای خونی هست که تو اون مریضی بالا پایین میشه،مال من نرمال بود ولی از رماتیسم ندادم

من از ۱۷ سالگی شروع شداول بدنم تق تق صدا میداد کم کم درد شروع شد 

جوری بود ک شبا از شدت درد بیدار میشدم گریه میکردم هر دکتری میرفتم نمی فهمید جمع آزمایش پوکی استخوان و ....دادم هیشکی نمی فهمید متخصص ارتوپدی رفتم و..در نهایت ی روز از شدت درد تصمیم گرفتم باز برم دکتر ک برام آزمایش رماتیسم نوشت گفت فکر نمیکنم داشته باشی ولی حالا آزمایش بده ک وقتی ج اومد دیدم ک بله روماتیسمه ...هیچی دیگه منم پیگیر نشدم چون حامی مالی نداشتم انشالله دستم بره تو جیب خودم واسه خودم همه کار میکنم ....ولی شما ب دکتر بگو برات بنویسه ضرر ندارع ک

2790
2778
2791
2779
2792