2777
2789
عنوان

تا سوار مترو شی مریض میشی؟

252 بازدید | 21 پست

من امروز سوار شدم با وجود ماسک 2 لایه، هیچکس ماسک نداشت! دوس ندارم الان مریض بشم اصلا تو شرایطش نیستم. تا بری مترو مریض میشی؟ شما زیاد استفاده می کنید؟ 

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗

نه ماسک بزنی چیزی نمیشه. از کسایی هم که علائم ضایع دارن مثلا حالت سرماخوردگی یا چشم قرمز و سرفه اینا دور وایسا تا جایی که میتونی. صورت به صورتم وای نستا، رو به دیواری چیزی باش

لایک نکن لطفا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هفته ای یکبار میرفتم دکتر سوار میشدم الانم میشم ولی ساعت‌های سلوغ بهتره نری

ببخشید برای دکتر رفتن سوار می شدی یا وقتی سوار میشدی دکتر لازم بودی بعدش؟ 

فکر نمیکنم.برو اب نمک قرقره کن و مدام نوشیدنی گرم بخور و سعی کن بهش فکر نکنی‌.مامان‌منم دیروز رفت ارایشگاهو ماسک داشت اما ارایشگره نداشته بیچاره خیلی تزسیدو امروز رفت هونشون گفت اگه بمونم شما مریض بشید هیچوقت خودمو نمیبخشم دیگه طفلی از دیشب رفت تو اتاق امروزم ک قبل بیدارشدن منو پسرم رفت.اما میگه ارایشگره مریض بود 

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
فکر نمیکنم.برو اب نمک قرقره کن و مدام نوشیدنی گرم بخور و سعی کن بهش فکر نکنی‌.مامان‌منم دیروز رفت ار ...

واقعا نمیدونم چرا انقد بعضیا بی ملاحظه ان! پا میشن راه میفتن با وجود مریضی

واقعا نمیدونم چرا انقد بعضیا بی ملاحظه ان! پا میشن راه میفتن با وجود مریضی

عزیزم بشدت زیادشده.متوجه ام نمیشن ک چی خود دکترا موندن اگه کروناست چرا اینقدر شدیده اگه انفولانزاست چرا علائم کرونا رو میده خیلی وحشتناکه اطراف ما همه درگیرن از بچه س ساله تا ادم بزرگ.البته ک از مدرسه گرفتن و خودشونم باز کلی ادمه دیگه رو مبتلا میکنن چون بچهاشون تو این حال میرن مدرسه خیلی مواظب خودت باش الکل داشته باش و ماسکتم مدام عوض کن مثلا از مترو اومدی ماسکتو عوض کن اینا تاثیر داره جلوی هر ویروسی رو میگیره

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
عزیزم بشدت زیادشده.متوجه ام نمیشن ک چی خود دکترا موندن اگه کروناست چرا اینقدر شدیده اگه انفولانزاست ...

ممنون عزیزم 😍 برای امضات خیلی دعا میکنم

ممنون عزیزم 😍 برای امضات خیلی دعا میکنم

من از لطفت ممنونم گلم😘😘

عزیزم بشدت زیادشده.متوجه ام نمیشن ک چی خود دکترا موندن اگه کروناست چرا اینقدر شدیده اگه انفولانزاست ...

دختز منم از مدرسه آورد میتونم بگم وحشتناک ترین چیزیه که تا بحال دیدم من چند بار کرونا گرفتم حتی تون اوایل که سخت بود ولی این ی چیز مزخرف تره من حتی لباسم به بدنم میخوره استخون هام درد میگیره