2789
عنوان

شیمی درمانی😔😔😔

443 بازدید | 15 پست

الهی بستر بیماری تو خونه هیچکس پهن نباشه🥺😔

توروخدا برا مریضمون دعا کنید و انرژی مثبت بفرستید🥺🥺

توروخدا از  تجربه عوارضش،بگید ...

بیمارتون عدم تعادل در دست وپا و عدم تعادل حرکتی هم  داشت🥺🥺🥺

چند روز اینجوری بود ؟

بیمار ما روبعد از شیمی پاهاش نمیتونه وایسه😔🥺🥺🥺

نوع سرطانشون چی بود ؟

از عوارضش بگید ؟ وزنم کم کرد؟

تا چه مدت بعد از تزریق تهوع داشتند ؟

همش نگرانم تو دوره شیمی اتفاقی بیفته🥺

بعد از شیمی به حال قبل بر میگردند🥺😔

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞

بیایید از کسایی بگید که بعد از شیمی درمانی سلامتند ومشکلی ندارند🥺🥺🥺

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞

مامان منم چند روز دیگه باید شروع کنه

برای اینکه ازدواجم اصولی و همراه با عاقبت به خیری باشه یه صلوات می خونید؟                                                          اگر کتابی که تو زندگی به دردتون خورده بهم بگید  تو تاپیک هایی که درباره موفقیت و راه و رسم درست زندگی هست تگم کنید. عاشق چیزای طنز..... پایه ثابت دور دور ... اگر مشکلی داشتی می تونی روم حساب کنی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خواهرزادم چهارسالش بود غددلنفاوی بزرگ شده بود بعد شیمی درمانی راه یه ذره میرفت میفتاد بیحال بود بالا هم میاورد بعد یه هفته خوب میشد

متاسفانه دومم نیاورد😔

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
مامان منم چند روز دیگه باید شروع کنه

بیشتر برام بگو ما میتونیم بهم کمک کنیم..

مادر مشکلشون چیه ؟

جراحی هم شدند ؟

دکترشون کیه؟

گفتند چند جلسه باید انجام بدند؟

اول آرزوی سلامتی میکنم برای بیمارتون. 

بعد اینکه من توی نزدیکان دیده بودم که یکی سرطان داشت، توی دوران شیمی درمانی خیلی ضعیف شده بود، درست و حسابی نمیتونست غذا بخوره، ولی بچه‌هاش همیشه دورش بودن و هواشو داشتن، خدا رو شکر اون دوره رو گذروند و الآن چند سال گذشته و صحیح و سالمه.

مادرمن سرطان کبدداشت بعد۱سال مردن😔😔😔خیلی سخته

انشاالله حالشون خوب بشه

پسرنازم😔 ازروزی که ازپیشم رفتی من مردم نمیدونم کجای🖤😭ازخدافقط تورومیخوام فقط تورو💔پسرنازم کجای دلم داره میترکه از دوریت 😭پسرم تقصیرمن نیست که وضع مالیم خرابه و وپولدارنیستم ببخش منوپسرم منوببخش توروخدا😭میدونی پسرم من میرم نظافت روزی۸۰پسرنازم من هرچی کارمیکردم فقط واسه توخرج میکردم وخواهم کرد خداشاهده من حتی برای خودم یه ادامس نمیخریدم چون تومهم بودی منوببخش که نتونستم بیشتر ازحد توانم کارکنم🖤🖤🖤💔💔💔پسرقشنگم من نتونستم۳ساله یه کاپشن واسه خودم بخرم چون تومهم بودی شکمت ولباس وپوشک بایدتهیه میکردم وتومهم بودی وهستی💔پسرم بشدت دلتنگتم دارم دق میکنم 😭😭💔کاش برگردی پیشم😭😭قول میدم دوبرابرکارکنم ونزارم کمبودی داشته باشی😔😔😔پسرنازم من هرروز وهرشب میرم سرکوچه به امیداینکه برق خونه بابات روشن بشه وبفهمم اومدی روستا🙂🙂پسرقشنگم هرشب باچشم گریون میخوابم😔کوچولوی نازم نزار تو حسرت خوابیدن توبغلت بمیرم شب وروز لباسهات پیشمه واشک میریزم میدونی من هیچکسوندارم جزتو خدایاحداقل پسرموبهم برسون هیچ آرزویی ندارم پسر قشنگم مامانی داره میمیره از دوریت بخدا...بقران دارم دیوانه میشم کاش بمیرم واین دردونکشم پسرمممم🖤💔پسرم جووونم به فدایت خیلی میخوامت😭😭پسرم خیلی دوست دارم 

تومور مغزی داره 

قرص شیمی درمانی مصرف میکنه 

تعادل راه رفتن نداره 

بعضی افراد رو یادش میره 

یه سری حرف ها رو کلمات رو تکرار میکنه 

اه و ناله میکنه

و کفر میگه 

این کفر گفتنشون دست خودشون نیست 

چون حواسشون نیست دارن چی  میگن 

خواهرزادم چهارسالش بود غددلنفاوی بزرگ شده بود بعد شیمی درمانی راه یه ذره میرفت میفتاد بیحال بود بالا ...

کاش برام از کسایی بگید که خوب شدند🥺😭 خدا به پدر ومادرش صبر بده🥺🤲

کاش برام از کسایی بگید که خوب شدند🥺😭 خدا به پدر ومادرش صبر بده🥺🤲

ان شاءالله بیمار شما سلامتی شون رو به دست بیارن❣️

سرطان خیلی بیماریه کثیفیه

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
اول آرزوی سلامتی میکنم برای بیمارتون.  بعد اینکه من توی نزدیکان دیده بودم که یکی سرطان داشت، ت ...

واقعا؟

الهی شکرررررررر

مادرمن سرطان کبدداشت بعد۱سال مردن😔😔😔خیلی سخته انشاالله حالشون خوب بشه

چطور متوجه شدید ؟

روحشون شاد🥺

چطور متوجه شدید ؟ روحشون شاد🥺

مادرم همش شکم دردبود

زردبودهمش

پسرنازم😔 ازروزی که ازپیشم رفتی من مردم نمیدونم کجای🖤😭ازخدافقط تورومیخوام فقط تورو💔پسرنازم کجای دلم داره میترکه از دوریت 😭پسرم تقصیرمن نیست که وضع مالیم خرابه و وپولدارنیستم ببخش منوپسرم منوببخش توروخدا😭میدونی پسرم من میرم نظافت روزی۸۰پسرنازم من هرچی کارمیکردم فقط واسه توخرج میکردم وخواهم کرد خداشاهده من حتی برای خودم یه ادامس نمیخریدم چون تومهم بودی منوببخش که نتونستم بیشتر ازحد توانم کارکنم🖤🖤🖤💔💔💔پسرقشنگم من نتونستم۳ساله یه کاپشن واسه خودم بخرم چون تومهم بودی شکمت ولباس وپوشک بایدتهیه میکردم وتومهم بودی وهستی💔پسرم بشدت دلتنگتم دارم دق میکنم 😭😭💔کاش برگردی پیشم😭😭قول میدم دوبرابرکارکنم ونزارم کمبودی داشته باشی😔😔😔پسرنازم من هرروز وهرشب میرم سرکوچه به امیداینکه برق خونه بابات روشن بشه وبفهمم اومدی روستا🙂🙂پسرقشنگم هرشب باچشم گریون میخوابم😔کوچولوی نازم نزار تو حسرت خوابیدن توبغلت بمیرم شب وروز لباسهات پیشمه واشک میریزم میدونی من هیچکسوندارم جزتو خدایاحداقل پسرموبهم برسون هیچ آرزویی ندارم پسر قشنگم مامانی داره میمیره از دوریت بخدا...بقران دارم دیوانه میشم کاش بمیرم واین دردونکشم پسرمممم🖤💔پسرم جووونم به فدایت خیلی میخوامت😭😭پسرم خیلی دوست دارم 
واقعا؟ الهی شکرررررررر

بله. الآن خوب و سلامت هستن. من هیچ وقت در مورد بیماریشون زیاد سؤال نمیکردم، چون میدونستم حرف زدن درباره‌ش براشون ناراحت‌کننده‌س. 

ایشون علاوه بر سرطان، هم افسردگی داشتن و دارو مصرف می‌کردن، هم دیابت داشتن که کارشونو سخت میکرد. 

ولی الآن دیگه اثری از سرطان نمونده و خدا رو شکر زندگی نرمالی دارن.