2777
2789
عنوان

خانوما به کمکتون نیاز دارممم

32 بازدید | 6 پست

خانوما من امروز باید پریو....د میشدم ولی نشدم

از یه هفته هم زیر نافم تیر میکشه و پای چپم.ماده سفید رنگم دیدم.ولی اصلا سی...نه هام درد نمیکنه.دیروز بی بی چک زدم یه هاله کمرنگ افتاد.یعنی اصلا معلوم نبود ولی صبح دیدم پررنگ شده نسبت به شب.صبح یه بی بی چک دیگه زدم باز یه هاله خیییییلی کمرنگ افتاد.ولی همچنان تیر میکشه نافم و زیر شکمم درد میکنه .امروز رفتم ازمایش منفی شد

چه دردمه من پس😔😔😪😪😪

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید زود رفتی آزمایش 

ی چند روز دیگه صبر کن اگه پری نشدی دوباره بی بی بزن با ی مارک دیگه 

منم اول ک بی بی چک زدم هاله انداخت بعد چند ساعت 

فرداش ک زدم مثبت شد همون لحظه دوتا خط افتاد

چند روز بعدش رفتم آزمایش دادم مطمئن شدم مثبته

ﺗﻭ #ﺳﺭﻧﻭﺷﺕ ﻣﺍ ﺍﺻﻟﺍ ﭼﻳﺯﻯ ﺑﻩ ﺍﺳﻣ #ﺧﺷﺑﺧﺗﻯ ﻧﺑﻭﺩ ://🍂                 توی آینه انعکاس #دختری رو می‌بینمکه لبخندش درد میکنه:)))       قَ‍‌ل‍‌ب ن‍‌ی‍‌س‍‌ت ک‍‌ه ق‍‌َب‍‌رِس‍‌ت‍‌ونِ آرِزوه‍‌اس‍‌ت.     #غرور ب‍‌هت ق‍‌درت م‍‌‍‌ی‍‌دہ ول‍‌ی ش‍‌اد ب‍‌ودن‍‌و ازت #م‍‌‍‌ی‍‌گ‍‌ی‍‌رہ!(: 

من مثل تو بودم و حامله ام

ﺗﻭ #ﺳﺭﻧﻭﺷﺕ ﻣﺍ ﺍﺻﻟﺍ ﭼﻳﺯﻯ ﺑﻩ ﺍﺳﻣ #ﺧﺷﺑﺧﺗﻯ ﻧﺑﻭﺩ ://🍂                 توی آینه انعکاس #دختری رو می‌بینمکه لبخندش درد میکنه:)))       قَ‍‌ل‍‌ب ن‍‌ی‍‌س‍‌ت ک‍‌ه ق‍‌َب‍‌رِس‍‌ت‍‌ونِ آرِزوه‍‌اس‍‌ت.     #غرور ب‍‌هت ق‍‌درت م‍‌‍‌ی‍‌دہ ول‍‌ی ش‍‌اد ب‍‌ودن‍‌و ازت #م‍‌‍‌ی‍‌گ‍‌ی‍‌رہ!(: 
کی رفتین ازمایش.اخه بی بی تونجوری شد ازمایشم منفی متوجه نمیشم کلا🙄🙄🙄

من تقریبا سه یا چهار روز بعدش رفتم آزمایش چون تو آزمایش باید هورمون بارداری زیاد باشه تا نشون بده 

وقتی بی بی چک هاله میندازه ینی آزمایش ممکنه اشتباه بگه 

فردا صبح ناشتا بزن دوباره اگه مثبت شد برو آزمایش بهتره از این بی بی چک نواری ها بزنی دقیق ترن 

اگه بی بی منفی شد و پری نشدی برو آزمایش 

اگه بازم نبودی دیگه اونوقت مشکل جای دیگس باید بری پیش ماما