2777
2789
یکی طرز تهیه پاستا رو بگه

سینه مرغ رو تیکه تیکه میکنی تقریبا اندازه یه بند انگشت 

برا دو نفر من یه سینه مرغ میخوام بزارم

مرغ رو تفت میدی با یه پیاز متوسط خلالی بعدش حدودا ۷ تا قارچ رو هر طور دوس داری خرد کن بهش اضافه کن صبر کن آبشو بکشه بعد نصف یه استکان آب بریز درشو بزار ۱۰ دقیقه ای پخته هست

پاستا طرز تهیه اش رو بسته نوشته حدودا ۱۰ مین طول میکشه بپزه

آب کش میکنیش میزاری آبش بره اب مرغ ک کشیده شد میزاریش کنار

برا سس پاستا یکم کره حدوا ۱ قاشق ک میشه ۲۵ گرم رو میزاری آب شه یه خامه صبحانه ۱۰۰ گرمی بهش بزن بعد ک یکم گرم شد (نباید بجوشه) بهش حدودا ۱۰ شاخه جعفری تازه خرد شده اضافه کن با نصف لیوان فرانسوی پنیر پیتزا اضافه کن بعدم سریع پاستا و قارچ و مرغ رو مخلوط کن و سس رو داغ داغ بزن بهش و سرو کن 

چون توش پنیر داره باید فورا مصرف شه

گوش خر کوته کردی اسب شد مگر؟!جان من ،ذاتی است برخی ویژگی های بشر😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فرق ما فقط تو تشکر کردنشه، قهر باشه میخوره و تشکر نمیکنه، قهر نباشه میخوره و به به چه چه میکنه

😂😂

ناهار نخوردیم، هنوز شوهرم سرکاره..  شام.. سیب زمینی و تخم مرغ آبپز.... سرماخورده م... شایدم عد ...

چرا همه سرما خوردن

خوبه پس پسر من ک خیلی وسواس داره تو غذا حتی مزه کبابارو هم میفهمه شاید خودم اینجوری دراوردمش ولی خیل ...

من بچه داشته باشم از همون اول بهش گشنگی میدم که سنگم جلوش گذاشتم بخوره 

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
من  دو روزه از این ویروسا گرفتم افتادم رو تخت دخترم داره برنج مرغ درست میکنه 😊

دختر چقد خوبه 

امشب ب شوهرم بگم بسازیم دیگ چاره ای نیس😂