2777
2789
منم هر از گاهی به قلمرو پادشاهی خودم بر میگردم😂

خوشبحالت من چون اینجا رستوران خوب نمیشناسم همیشه خودم اشپزی میکنم بخاطر پسرم اما امان از روزیکه بریم ی خونه دیگمون ک تو ی شهر دیگست یعنی هر دو وعده ناهارو شام یا رستورانیم یا از بیرون سفارش میدم چون تموم رستوران و ساندویچی و پیتزافروشی و بستنی و همه چیز خوبو میشناسم و خیالم راحته راحته.😂😂😂

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
زندگی من قبل از بچه یعنی واسه خودم پادشاهی میکردم😂

من بچه بیارم احتمالا بدتر میشم  

مامانم همین بود    

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشبحالت من چون اینجا رستوران خوب نمیشناسم همیشه خودم اشپزی میکنم بخاطر پسرم اما امان از روزیکه بریم ...

خب از الان شروع کن اونارو بشناس همیشه پادشاهی کن😂💪

گوش خر کوته کردی اسب شد مگر؟!جان من ،ذاتی است برخی ویژگی های بشر😁
هعی میشه گفت 😂😂 میشه گفت ک نه همون الفردوعه

نوش جووونت عزیزم من شوخی میکنم چون تو ورژنی که من خوردم یه ذره شیر هم بود یخورده دلدرد داد بم فوبیا گرفتم یکم😂😂

خدایا من لیاقت اتفاقای بزرگ و قشنگ رو دارم♡من زیاده خواهی میکنم! و عاشق پولم! میدونم وقتی از تو بخوام همه چیز حله♡! 
ازدواج فقط اونجاش ک قهرینا اما باید غذا بپزی کوفت کنه 😂

فرق ما فقط تو تشکر کردنشه، قهر باشه میخوره و تشکر نمیکنه، قهر نباشه میخوره و به به چه چه میکنه

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
من بچه بیارم احتمالا بدتر میشم     مامانم همین بود      

خوبه پس پسر من ک خیلی وسواس داره تو غذا حتی مزه کبابارو هم میفهمه شاید خودم اینجوری دراوردمش ولی خیلی کار اشتباهی کردم چون خودم گرفتار شدم.کوچیکم هست دلم نمیاد غذایی ک دوستنداشته باشه بخوره همیشه مشغول ناهارو شامم.بجز وقتایی ک مامانم میاد پیشم دیگه مانانم تو اشپزخونست😂

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
خب از الان شروع کن اونارو بشناس همیشه پادشاهی کن😂💪

اتفاقا تو یوتوب دنبالش میگشتم ک اونم ک اینجوری شد😂😂

دمی کوفت نمیکنه  😐😐😐اون ننش لوس بارش اورده

🤣🤣🤣

حالا ک الیته وقت واسه شام گذاشتن زیاده

پاستا یه کم سخته میخوای بذاری و زمان بر

خواستی یه نکاتی بهت میگم که با دستوری که گوگل میده خوشمزه تر درستش کنی

من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش