2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما حس ششمین میشه بگین امسال شاگرد چندم میشم؟

کی گفته من حس ششمم😂

ولی حس میکنم شاگرد اول میشی چون انگیزه اش رو داری حس کردم داری تلاش میکنی

گوش خر کوته کردی اسب شد مگر؟!جان من ،ذاتی است برخی ویژگی های بشر😁
یادم نیس وگرنه میگفتم سوال ۶ فقط میدونم ۲۰۰ بر ۵ 😂

شش هم بر اشتباه گفتم در درسته کار=نیرو×جا به جایی 

کی گفته من حس ششمم😂 ولی حس میکنم شاگرد اول میشی چون انگیزه اش رو داری حس کردم داری تلاش میکنی

دارم تلاش میکنم اما رقیب دارم همیشه هم چند نمره بیشتر از من میگرن تقریبا دونفرن😂عاشق زیستم اما جلسه قبل نمره کانل نگرفتم ولی جلسه قبلترش کامل کامل گرفتم 

چندتا حس ششمی گفتن پزشکی میارم بندرعباس و امسالم یا دوم میشم یا سوم شما هم همچین حسی دارین!

سوال ۳

چگالی=جرم÷حجم

گرم بر سانتی متر مکعب۱.۵=۲۰÷۳۰

در آب فرو می‌رود زیرا چگالی اش از چگالی آب (یک گرم بر سانتی متر مکعب) بیشتر است

دارم تلاش میکنم اما رقیب دارم همیشه هم چند نمره بیشتر از من میگرن تقریبا دونفرن😂عاشق زیستم اما جلسه ...

خیلی به آینده فکر نکن

حال رو بچسب تا اون موقع کی مرده کی زنده

اونا تلاششون بیشتره تو تلاشتو بیشتر کن حتما ازشون جلو میزنی

دارم تلاش میکنم اما رقیب دارم همیشه هم چند نمره بیشتر از من میگرن تقریبا دونفرن😂عاشق زیستم اما جلسه ...

حس ششمی نیستم ولی یه مدت کمک معلممون فیزیک درس دادم به تجربیا ترم ۳ دانشگاه،صادقانه بهت میگم اگه نمیتونی این مسئله ها رو حل کنی توقع رتبه خوب نداشته باش.

اصلا هم قصدم مسخره کردن یا ناامید کردن نیستا،الان باید انقد تمرین کرده باشی که این پلی کپی رو دو دیقه ای جواب بدی.تو مدرسه سنگین کار نمی کنن بعد بچه سال کنکورش له میشه و ناامید.خیلی تمرین کن از الان که ایشالا رتبت خوب بشه.هرچی بیشتر تلاش کنی نتیجت بهتر میشه.الان که وقت داری سنگین کار کن.

درخواست دوستی ممنوع/💍👩‍❤️‍👨

من خودم ب شخصه رشته ام تجربی بوده الانم دارم دندونپزشکی میخونم تازه متاهل هم هستم

این ها درس ۱۲ سال پیش منه اما همچنان تو ذهنم مونده و مسله هاش خیلی ساده هست الان هر چی بیشتر نگاش میکنم بیشتر یادم میاد همشون تو ذهنم مونده تو کنکور توقع همچین چیزایی رو نداشته باش ک بدبختی

روزی حداقل ۵۰ تا تست بزن 

باید خیلی قوی کار کنی