2789
عنوان

شیمی درمانی🥺🥺🥺

1428 بازدید | 5 پست

الهی تو خونه هیچکس بستر بیماری پهن نباشه🥺😔

توروخدا برا مریضمون دعا کنید و انرژی مثبت بفرستید🥺🥺

توروخدا از  تجربه عوارضش،بگید ...

بیمارتون عدم تعادل در دست وپا و عدم تعادل حرکتی هم  داشت🥺🥺🥺

چند روز اینجوری بود ؟

بیمار ما روبعد از شیمی حتی رو پاهاش نمیتونه وایسه😔🥺🥺🥺

نوع سرطانشون چی بود ؟

از عوارضش بگید ؟ وزنم کم کرد؟

توروخدا بگید که خوب خوب شدند😭😭😭

تا چه مدت بعد از تزریق تهوع داشتند ؟

همش نگرانم تو دوره شیمی اتفاقی بیفته🥺

بعد از شیمی به حال قبل بر میگردند🥺😔

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞

نگران نباش عزیزم

توکلت به خدا باشه فقط حسسسسابی چیزای مقوی براش درست کنین حسابی تا اونجا ک میتونین به تغذیه ش برسید و چیزای سالم بهش بدین. و روحیه بهش بدین که از همه چیز مهمتره

شیمی درمانی سختیای خودشو داره اما جلسه های اول بیشتر اذیت میشن

ان شاءالله خدا همه مریض ها رو شفا بده 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حتما برمی‌گردند 

حتما بعد از شیمی درمانی شروع به مصرف مایعات مثل آب انبه، آب هویج آب هنداونه و شربت عسل باشید تا ادرار زیاد بشه و مواد دفع بشه 

سعی کنید بعد از شیمی درمانی تغذیه خوبی داشته باشید 

مصرف غذاهای حاوی ویتامین ب مثل کله پاچه سیرابی ارده شیره عالیه و همچنین میوه 

دعا فراموش نشه 

وننزل من القرآن ما هو شفاء و رحمه للمومنین

سوره حمد زیاد بخونید

الحمدلله رب العالمین ...

بله وزن کم کرده بودن یه سال و خورده ای یا نزدیک دوسال طول کشید درمانشون قبل اون دکترا تشخیص نمیدادن سرطانه ، سرطان دهان و لثه داشتن کل دندون هاشون و کشیدن و ایمپلنت کردن الان حالشون خوب شده تازه بچه دار هم شدن به روال عادی زندگی برگشتن 

برای بیمارهای سرطانی روحیه به شدت مهمه طوری که باید روحیه بدید بهشون این بیماری که من گفتم روحیه بالایی داشتن 

تغذیه هم به شدت مهمه حتما از دکترشون بپرسید که چه چیزایی مناسبه بخورن 

عزیزم وزن کم کردن برای بیمارای سرطانی یه چیز عادیه.چون توده ها سرطانی انرژی از ماهیچه های بدن می گیرن و باعث لاغری شون میشه.

فقط چیزی که مهمه روحیه اس.همه باید به بیمار روحیه بدن.جلوش گریه نکنین.یا حرفایی که اثرات منفی می ذاره نزنین.سعی کنین استرس نگیره یا عصبی نشه.و تا می تونین از نظر خورد و خوراک بهش برسین.آب ماهیچه و گوشت و مرغ و ماهی و انواع کمپوتا رو بهش بدین.و بعد اتمام دوره شیمی درمانی و ریشه کن شدن توده های سرطانی دوباره به حالت قبل بر می گردن.فقط تا می تونین چه از لحاظ روحیه چه تغذیه بهش برسین.

انشالله که تمام مریضا شفا پیدا کنن و مریض شما هم هر چی زودترررر سلامتیش رو به دست بیاره.🤲🏻🤲🏻

غرورت تمامِ توست.هرگز آن را به هیچ و پوش نفروش.از آمیختن تفاهم و نیاز و هوس و وابستگی،چیزی خلق می شود که ما نامش را گذاشته ایم‌ عشق. در زندگی ات آن را بار ها و بار ها تجربه خواهی کرد،و هر بار خواهی پنداشت که این بار تفاوت دارد،که هر بار اشتباهی بوده است،که این بار آخرین بار است...نمی گویم چیز بدی است،لازم است؛امّا غرورت را تنها برای یک بار و تنها برای یک نفر،فدایش کن... از کفرِ من تا دینِ تو راهی به جز تردید نیست...دل خوش به فانوسم نکن این جا مگر خورشید نیست؟...با حس ویرانی بیا تا بشکند دیوارِ من...چیزی نگفتن بهتر از تکرار طوطی وار من. یادمه قبل آشنایی با تو همیشه از اسمت بدم میومد....آدمی زاده دیگه با بعضی چیزا اُنس نمی گیره...روزی که دیدمت و اسمت رو پرسیدم با خودم گفتم شانس رو ببین یکی پیدا شد که دقیقا همون اسم رو داره...اما سرنوشت و تقدیر همیشه زورش بیشتر از خواسته ی دل ما آدماست...الان هر جا اون اسم رو می شنوم دیگه بدم نمیاد فقط و فقط یاد تو میفتم...یاد خودِ خودِ تو.😔😔