2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اتفاقا من دیدم کمک کردن حتی با وجود نهایی بودن بستگی به شهرش داره

ولی دوازدهم نمیشه فکر کنم چون سخت گیری سر امتحان نهایی سوم بیشتره

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
من دهم هستم....نهم غیر انتفاعی بودم...توی امتحان نوبت دوم نکردن...ولی واسه مستمر به همه کمک  کر ...

شما امتحان نمونه دولتی یا تیزهوشانم شرکت کردی؟

سوالا در چه سطحیه؟

✨✨💫عشق ماندگار….خداست💫✨✨
شما امتحان نمونه دولتی یا تیزهوشانم شرکت کردی؟ سوالا در چه سطحیه؟

بله جفتش رو قبول شدم عزیزم...نمونه که خیلیییی اسون بود...البته اگه بخونی...اگه نخونی که هیچ چی نمیتونی بزنی...ولی اگه خوب بخونی و کتاب کار حل کنی صد در صد قبولی ...تیزهوشان  هم دو سری سوال داره ..یه سری سوالات  هوشی بود یه سری هم درسی...درسیا نسبتا اسون بود..البته نه خیلی ...هوشیا خیلی وحشتناک بود😂

اهواز کمک میکنن؟ 

نمی دونم راستش اونجا رو 

ولی بعضی شهرا تو خود مدرسه دبیران مدرسه و مدیرا تصحیح میکنن و یه نمره ای کمک میکنن به بچه ها بعضی جاها سخت گیری کم تری دارن سر امتحان نهایی

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
بله جفتش رو قبول شدم عزیزم...نمونه که خیلیییی اسون بود...البته اگه بخونی...اگه نخونی که هیچ چی نمیتو ...

سلام

عزیزم اگه مثلا خود کتابای درسی رو خوب و کامل خونده باشن  و امتحاناتم در طول سال نمرات خوب باشه، از پس نمونه دولتی برمیان؟

برای پسرم میپرسم.معلما جزوه از خودشون میدن میگن ما از همین درس میدیم کار میکنیم.ولی بعضیا اطلاعاتشون از سطح کتاب بیشتر و سنگینتره…خب اگه کشوریه امتحان پس بیشتر از کتاب به چه درد میخوره بخونه.

کتاب کار اضافی هم برای ریاضی، علوم و یکی دوتا درس دیگه داره که مثلا بیشتر تمرین بنویسه.

✨✨💫عشق ماندگار….خداست💫✨✨
سلام عزیزم اگه مثلا خود کتابای درسی رو خوب و کامل خونده باشن  و امتحاناتم در طول سال نمرات خوب ...

عزیزم برای نمونه که استانی هست امتحان ها...اگه تهران یا شیراز یا اصفهان باشید سطحش سخت تر هست...بستگی داره چه استانی باشید...به معلم های پسرتون هم بستگی داره البته...ما معلم علوممون خیلی زحمت کشید و نکته های زیادی گفت ...مخصوصا واسه من که رفتم تجربی  خیلی اسون بود قسمت سوالای علومش...ریاضی هم برام اسون بود ...)کتابای خیلی سبز رو میخوندم اون موقع ( ولی یکم توی قسمت دینی و قران بد زدم چون وقتم بیشتر رو علوم و ریاضی بود که ضریب بیشتری داشت...که اونم زیاد مشکلی نداشت چون خیلی بد نزدم...بعد کتاب ۳۱ استان هم معلممون گفت بخریم...که آزمونهای نمونه های سال های گذشته توش بود ...من راضی بودم از کتاب..چون آشنا شده بودم....واسه ی نمونه تا این حد بود...ولی برای تیزهوشان من اصلا نخونده بودم چون نمیخواستم حقیقتش امتحان بدم😅ولی مدیر مدرسمون اسمم رو با چند تای دیگه نوشته بود...کلا بدون امادگی رفتم...سوالای هوشیش واسه ی من خیلی سخت بود...ولی سوالای درسیش نسبتا اسون تر بود...با این حال بازم قبول شدم ...به نظرم اگه پسرتون بخونه و یکم آشنا بشه با سوالا صد در صد قبول هست نگران نباشین

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز