2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما تا چه مرحله تی پیش رفتین؟مشکلتون چی بود عزیزم؟

من خودم حق طلاق در قبال بخشیدن مهریه دارم درخواست دادم دوماه مونده تا دادگاهیم..میخوام همه چیمو ببخشم و جدا شم..ما مشکلی نداشتیم ب اون صورت وقتی از تهران میومدیم شهرستان پیش خانواده هامون ب مشکل میخوردیم ک خونه کدوم باشیم و همیشه بحثمون میشد..عاشورا ک اومدیم شهرستان و برگشتیم تو ماشین ی بحث کوچیک داشیمو همون شد ماجرای ما..شوهرم دیگه نخواست درست بشه ..ازین اخرا هم دیدم با عشق سابقش چت میکنه دیگع گذاشتم اومدم اونم اصلا نیومد دنبالم الان یکماهه ک قهرم..ب همه گفتع میخوام طلاقش بدم ولی من ب شدت دلم میخواد برگرده

من خودم حق طلاق در قبال بخشیدن مهریه دارم درخواست دادم دوماه مونده تا دادگاهیم..میخوام همه چیمو ببخش ...

انشالله که برگرده عزیزم 

شمام مثل مایین تقریبا 

منم مشکلمون همین چیزاست تقریبا 

امروز سر اینکه شوهرم زیادی با گوشی ور میره بحثمون شد اونم لج کرد گفت شناسنامه هارو بردار بریم محضر منم واسه اینکه ضایع نشم اصلا مخالفت نکردم رفتیم محضر گفتن باید برین مشاوره 

حالا نمیدونم چی میشه

من حق طلاق ندارم اگر طلاق توافقی باشه میتونم مهریه بگیرم٫؟

انشالله که برگرده عزیزم  شمام مثل مایین تقریبا  منم مشکلمون همین چیزاست تقریبا  ام ...

اگه شوهرت راضی باشه اره..من شوهرم میگفتم مهرتو میدم ولی دیگه طلاقت نمیدم منم گذشتم و گفتم طلاق میگیرم..

اینو از زبون کسی ک شرایط تورو تجربه کرده بشنو..اگه شوهرت خوبه اگه دوسش داری از سر لجبازی و غرور اینکارو نکن..بشین باهاش حرف بزن و مشکلت رو حل کن..ماهم از سر لجبازی و غرور کارمون ب اینجا رسید الان میگم کاش مونده بودم و درستش میکردم ..بعد طلاق هیچی نیست و ب ارامش نخواهی رسید

اینو از زبون کسی ک شرایط تورو تجربه کرده بشنو..اگه شوهرت خوبه اگه دوسش داری از سر لجبازی و غرور اینک ...

الان دقیقا من افتادم سرلج غرورم اجازه نمیده بگم طلاق نمیخوام 

حالا توبه مشاوره داریم تاببینم چی میگه مشاور🙁

من برگشتم ولی پشیمونم

همه چی بستگی داره، گاهی با برگشتن درس میشه

برای رسیدن به شغل و درآمد دلخواهم و سر و سامون گرفتن زندگیم و شفای پسرم ممنون میشم یه صلوات بفرستین. ان شاء الله لبتون خندون و دلتون شاد باشه
 اون پیشنهاد برگشت داد یا خودت؟ بچه داری؟

آره، یه بچه دارم

اون، بهتر شد اما... الان میفهمم من بدون اون شادتر بودم، اشتباه کردم. 

برای رسیدن به شغل و درآمد دلخواهم و سر و سامون گرفتن زندگیم و شفای پسرم ممنون میشم یه صلوات بفرستین. ان شاء الله لبتون خندون و دلتون شاد باشه
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز